Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Wat kost kinderopvang?

In de infographic staat informatie over het uurtarief, de maximum uurprijs, kinderopvangtoeslag en de eigen bijdrage. Met een eenvoudige rekensom wordt uitgelegd hoe de eigen bijdrage voor ouders wordt berekend.

 

 

 

248 miljoen

De overheid investeert in 2019 ruim 248 miljoen euro extra in de kinderopvang. Dat geldt zit in de volgende twee maatregelen: ouders ontvangen een hoger percentage kinderopvangtoeslag en een verhoging van de maximaal te vergoeden uurprijs voor dagopvang en gastouderopvang. De maximum uurprijs voor buitenschoolse opvang gaat omlaag.

 

 

 

Bekijk de infographic hier >>

Wat kost kinderopvang in Nederland? En hoe wordt de kinderopvangtoeslag berekend? Met een infographic brengt het ministerie van SZW overzichtelijk in beeld hoe de hoogte van de eigen bijdrage voor ouders wordt bepaald. Handig om te delen met de ouder.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.