Tarieven Gastouderbureau Krokodilletje

Voordelen van Gastouderbureau Krokodilletje :

1.) De overeenkomsten zijn maandelijks opzegbaar.
2.) Wij hanteren géén boeteclausules in onze overeenkomsten.
3.) Het uurtarief is door de gastouder en ouder zelf te bepalen.
4.) Indien er een koppeling is tussen ouders en gastouder (per koppeling) wordt er éénmalig €27,95 administratiekosten bij ouders in rekening gebracht.
5.) Betalen is mogelijk met IDEAL
6.) Gastouders worden de volgende werkdag na ontvangst van de volledige betaling van ouders uitbetaald
7.) Heeft u als ouder en gastouder eigen huisregels of afwijkende afspraken? Dat is géén probleem, de overeenkomsten worden naar wens aangepast!

 

U betaalt slechts €55,- bureaukosten per maand ongeacht het aantal kinderen of opvanguren! Dit tarief is dus voor het hele gezin en het maakt niet uit als er later nog meer kinderen bijkomen! 

De hoogte van de door ouders te ontvangen kinderopvangtoeslag bedraagt in 2024 maximaal (inkomensafhankelijk) €7.53 per kind/per uur.

Schrijf u hier in en pak uw voordeel! Voor overige vragen kunt u ons telefonisch bereiken op nummer 085-0471009, het contactformulier invullen of door ons een e-mail te sturen.

Nieuwsgierig geworden naar de hoogte van uw teruggave vanuit de belastingdienst?Spacer

 

Maak dan hier uw voordeelberekening!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.