Over gastouderbureau Krokodilletje

Gastouderbureau Krokodilletje is een professioneel gastouderbureau met landelijke dekking. Onze bemiddelingsmedewerkers zitten verspreid over alle regio’s van Nederland. Dit maakt goede bereikbaarheid, korte lijnen, een vast contactpersoon in de vorm van een bemiddelingsmedewerker en persoonlijke betrokkenheid mogelijk. Krokodilletje staat voor hoge kwaliteit, persoonlijke bemiddeling, voordelige tarieven en betrouwbaarheid.

De fanatieke gastouders waarmee Krokodilletje werkt zijn allen zorgzaam, liefdevol en zowel pedagogisch als didactisch goed onderlegd. Krokodilletje zorgt voor een intensieve begeleiding en ondersteuning van de gastouders om kwaliteit te waarborgen. Krokodilletje draagt tevens de zorg voor hygiëne, veiligheid, kwaliteit op de opvanglocatie. Krokodilletje houdt hierop toezicht door de opvanglocaties periodiek van uitvoerige controles te voorzien.

Een uitgebreid netwerk van gastouders
Krokodilletje heeft een groot bestand van gastouders in alle regio’s van Nederland. Krokodilletje is zeer actief met het uitbreiden en onderhouden van ons hechte netwerk. Het grote netwerk van Krokodilletje maakt het mogelijk dat wij de ouders zeer snel van dienst zijn met een aanbod van diverse gastouders waarmee zij vervolgens in contact kunnen komen.

 

Flexibiliteit, persoonlijke benadering en begeleiding
Gastouderopvang is ideaal omdat het flexibel is. U brengt uw kind naar de gastouder en haalt het weer op wanneer u daar behoefte aan heeft. Elk gezin en kind is anders wat vraagt om een eigen manier van benadering en aanpak, omdat gastouderopvang kleinschalig is kan de gastouder hier direct op inspelen. Krokodilletje helpt u bij het zoeken naar de geschikte gastouder waardoor uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.

 

Kwaliteit en service
Krokodilletje werkt uitsluitend samen met de beste gastouders die voldoen aan al onze kwaliteitseisen. Krokodilletje ondersteunt, begeleidt en zorgt voor extra bijscholing van de gastouders. Op deze manier weten wij kwalitatieve en professionele opvang te bereiken. Krokodilletje kan u alle diensten en aandacht bieden welke u van een gastouderbureau mag verwachten. Onze geschoolde medewerkers kunnen u bijvoorbeeld helpen met het aanvragen van kinderopvangtoeslag of zij kunnen voor u een berekening maken van de hoogte van uw eigen bijdrage. Ook bieden wij een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en volledig geautomatiseerd uren registratiesysteem zodat ook kwaliteit geboden wordt bij de urenadministratie. Als extra service wordt het profiel van de gastouder gratis geplaatst op onze uitgebreide en drukbezochte opvangmarkt.

 

Voordelige tarieven en hoge kwaliteit
De gastouders krijgen bij Krokodilletje een eerlijke vergoeding voor hun diensten. Krokodilletje vindt dat de gastouders het meeste werk verzetten en daarom ook recht hebben op een passende vergoeding. De tarieven van Krokodilletje zijn voordelig voor de ouders en gunstig voor de gastouders. De bemiddelingskosten van Krokodilletje zijn laag wat het voor zowel ouders als gastouders aantrekkelijk maakt en houdt.

 

Missie en Visie Krokodilletje
Gastouderbureau Krokodilletje heeft landelijke dekking en brengt koppelingen tussen vraag- en gastouders tot stand. Gastouderbureau Krokodilletje verzorgt op professionele en deskundige wijze de bemiddeling en begeleiding tussen gast- en vraagouders. De band tussen gast- en vraagouders is belangrijk zodat uw kind zich veilig en vertrouwd voelt bij de gastouder en de opvanglocatie. Gastouderbureau Krokodilletje maakt dit mede mogelijk door de gastouders goed te begeleiden en de gastouders zowel pedagogische als didactische ondersteuning te verlenen. Door middel van goede actuele informatievoorziening, adequate, klantgerichte en persoonlijke werkwijze biedt gastouderbureau Krokodilletje alle mogelijke handvatten om gastouderopvang zo professioneel mogelijk te maken en er toe bij te dragen dat iedereen zich thuis voelt binnen de organisatie.

Krokodilletje hecht grote waarde aan duurzaamheid en het milieu. Zowel de kleurstelling van Krokodilletje als de denkwijze is groen. Wij werken graag mee om de wereld voor onze kinderen en de daaropvolgende generaties zo leefbaar en comfortabel mogelijk te houden. Zorgen voor duurzame opvang en begeleiding heeft voor Krokodilletje dan ook zeer hoge prioriteit.

 

De  bedrijfsauto’s
De bedrijfsvoertuigen van Krokodilletje beschikken allemaal over een energie A of B label en zijn milieuvriendelijk. Wij maken gebruik van hybride voertuigen die ook door elektriciteit worden aangedreven.

 

Groene en duurzame energie
Het kantoor van Krokodilletje wordt voorzien van 100% groene stroom. Het gebouw waarin wij zijn gevestigd wordt verwarmd door middel van een warmte- en koudesysteem welke functioneert op aardwarmte. Ook is het pand extra “slim” geïsoleerd om de verbruikskosten tot een minimum te reduceren. Het kantoor is verder uiteraard voorzien van “slimme” energie meters en energiezuinige apparatuur. Ook is onze verlichting voorzien van sensoren zodat het licht nergens onnodig blijft branden. Al onze computers zijn allemaal zo ingesteld dat op het moment dat ze 2 minuten niet gebruikt worden in de energiebesparende slaapstand gaan. Krokodilletje werkt verder met zoveel mogelijk gerecyclede producten.

 

Gastouderopvang is groen
Omdat gastouderopvang in bestaande woningen plaatsvindt is dit bij voorbaat al een groene manier van opvang, er hoeven immers geen locaties gebouwd te worden welke voorzien dienen te worden van veel extra energie.

 

Zo weinig mogelijk papier en zoveel mogelijk via e-mail
Om onnodig papierverbruik te voorkomen proberen wij zoveel mogelijk documenten via e-mail te versturen of per download beschikbaar te stellen. Natuurlijk zijn er documenten en formulieren die per post verzonden dienen te worden. Voor het gehele facturatie proces en urenregistratiesysteem hoeft al geen papier meer gebruikt te worden.

 

Lekker op de fiets
Alle medewerkers van Krokodilletje proberen (mits de afstand het toelaat) de afspraken zoveel mogelijk op de fiets te bezoeken, Krokodilletje heeft hiervoor fietsen beschikbaar gesteld. Krokodilletje heeft hiernaast ook een “fietsenplan” voor de medewerkers samengesteld. Op deze manier kunnen de medewerkers zeer voordelig een nieuwe fiets aanschaffen en lekker op de fiets naar het werk komen.