Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Nieuw : De unieke “Legesregeling van Gastouderbureau Krokodilletje”. 

Helaas heffen sommige gemeentes leges voor het registreren van de gastouder, deze kunnen oplopen tot wel €750,- Hier staan wij als gastouderbureau absoluut niet achter maar helaas is er geen ontkomen aan. Houden de hoge leges van uw gemeente u tegen om gastouder te worden?  Dan hebben wij voor u de oplossing. Als enige gastouderbureau in Nederland kunt u gebruik maken van de unieke “Legesregeling van Gastouderbureau Krokodilletje”.

Wat houdt dit in? Heel simpel. Wij schieten de factuur volledig voor en registreren u als gastouder in het LRK. U krijgt van ons 25% van het totaalbedrag. Het resterende bedrag (75%) verrekenen wij met uw uitbetalingen en smeren dit uit over 12 maanden. U ontvangt dus een vierde deel van het bedrag van ons en voelt er op deze manier eigenlijk niets van in uw portemonnee. Er kan enkel van deze regeling gebruik gemaakt worden als u als gastouder de opvang vanuit uw eigen woning verzorgd.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.