Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Gastouder Vera uit Bergambacht vangt bij de ouders thuis op

Beste ouders,

Mijn naam is Vera Bal, wonend in Bergambacht. Ik ben 30 jaar en beschikt over het diploma HZW 2. Ooit ben ik begonnen als gastouder in mijn eigen huis, maar heb ik een aantal jaar geleden de overstap gemaakt naar gastouder aan huis. Inmiddels heb ik al bij diverse gezinnen gewerkt en momenteel ben ik werkzaam in een gezin met 4 kinderen.

Mijn passie is om met kinderen te werken. Ik help ze graag in hun ontwikkeling en als je werkt met kinderen is geen één dag hetzelfde. Ik vind het speciaal en bijzonder om een bijdrage te mogen leveren in een gezin. Elk kind is anders en heeft zijn eigen behoeftes.

Ik vind mijzelf dan ook zorgzaam en verantwoordelijk. Maar ik ben ook consequent en vindt wederzijds respect belangrijk. Normen en waarden leren waaronder netjes vragen en dankjewel en alsjeblieft zeggen en kinderen leren om dingen te delen. Zelf hou ik van routine op een dag en ga ik graag naar buiten, hou ik van voorlezen, knuffelen, zingen, puzzelen en nog veel meer.

Inmiddels beschik ik over veel ervaring en kwaliteiten om te werken met kinderen. Daarom omschrijf ik mijzelf als gezellig, enthousiast, zorgzaam en lief.
In mijn vrije tijd spreekt ze met vrienden af of bewerk ik foto’s in Photoshop of zit ik te puzzelen.

Daarnaast beschik ik over een rijbewijs en auto.

Met vriendelijke groetjes,

Vera Bal

Klik hier om mijn hele profiel te bekijken

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.