Gastouder Vlagtwedde

Op zoek naar een gastouder?

Wilt u graag kennis maken met een gastouder in Vlagtwedde? Dan is Krokodilletje het gastouderbureau wat u zoekt. Doordat wij een groot netwerk gastouders hebben, is de kans groot dat uw ideale gastouder in de buurt van Vlagtwedde er voor u bij zit. Krokodilletje vindt het namelijk erg belangrijk dat uw kind zich op zijn of haar gemak voelt tijdens het verblijf bij een gastouder. Heeft u liever dat uw kind thuis opgevangen wordt? Dan is dit geen enkel probleem! Bent u geïnteresseerd en wilt u meer te weten komen? Bekijk dan snel het profiel van onze één van onze gastouders in Vlagtwedde.

Bespaar geld! 

Het inschakelen van een gastouder van Krokodilletje kan er voor zorgen dat u veel geld bespaard. Het inschakelen van een gastouder is namelijk al gauw stukken voordeliger dan uw kind laten opvangen bij de plaatselijke kinderopvang. Niet alleen de prijs is een voordeel wanneer u kiest voor een gastouder in Vlagtwedde. Ook voor de ontwikkeling van uw kind zal dit een gunstige keuze zijn. Er is namelijk meer persoonlijk contact en uw kind maakt sneller vriendjes en vriendinnetjes die wellicht blijvend zijn. Uw kind leert bij ons met andere kinderen omgaan, en verricht onder leiding van onze gastouder leuke, uitdagende activiteiten zoals knutselen en spelen.

Contact met ons gastouderbureau

Bij het inschakelen van een gastouder van Krokodilletje, brengen wij uitsluitend de uren dat uw kind opgevangen is door de gastouder in rekening. Verder worden er geen overige kosten in rekening gebracht. Bent u na het lezen van de informatie er toch nog niet helemaal uitgekomen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar. U bereikt ons telefonisch via 085-0471009. Ook kunt u een e-mail sturen via info@krokodilletje.nl. Wij zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch te bereiken vanaf 09:00 tot 17:00 uur. Op vrijdag bereikt u ons van 09:00 tot 16:00 uur.

 

Wilt u zelf gastouder worden?

Ziet u het zelf zitten om in de omgeving van Vlagtwedde aan de slag te gaan als gastouder? Bekijk de voorwaarden waaraan u dient te voldoen. Voldoet u aan de eisen en wilt u zelf gastouder worden? Vul gauw ons inschrijfformulier in!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.