Overstappen gastouderbureau

Overstappen van gastouderbureau? Het komt regelmatig voor dat mensen willen overstappen van gastouderbureau, omdat de bureaukosten simpelweg veel te hoog zijn of ze niet tevreden zijn met hun huidige gastouderbureau. Is dit ook bij u het geval? Dan is gastouderbureau Krokodilletje dé oplossing! Bij ons betaalt u nooit te veel voor de opvang van uw kind en onze gastouders zijn erg flexibel. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat er een goede klik is tussen een ouder, gastouder en kind. Benieuwd wat het voor u betekent als u overstapt van gastouderbureau? Hieronder leest u meer over het inschakelen van een gastouder bij Krokodilletje.

Klik met een gastouder

Overstappen van gastouderbureau kan vele voordelen bieden. Wij hanteren lage kosten en hebben heel wat gezinnen blij gemaakt met een goede gastouder. Bekijk maar eens onze positieve recensies vanuit Feedback Company! Niet tevreden met één van onze gastouders of blijkt die klik er toch niet te zijn? Ook dan helpen wij u verder met het vinden van een gastouder die beter bij u en uw kind past. 

 

Klik hier om u in te schrijven als OUDER

Klik hier om u in te schrijven als GASTOUDER

 

Lage kosten voor de opvang van uw kind

Overstappen naar een ander gastouderbureau? De gastouders van Krokodilletje kunnen uw kind opvangen in een kleinschalige omgeving. Dit betekent dat uw kind altijd persoonlijke aandacht ontvangt, wat weer goed is voor de ontwikkeling van uw kind. Benieuwd naar het exacte kostenplaatje voor als u naar Krokodilletje overstapt? Op onze website kunt u een berekening maken van de kosten en vergelijken met uw huidige gastouderbureau. Kiest u ervoor om van gastouderbureau over te stappen? Dan bent u altijd welkom bij gastouderbureau Krokodilletje.

Locatie van de opvang

Bij ons is het mogelijk om uw te kind te laten opvangen bij een gastouder thuis. De omgeving van de gastouderbureau voldoet aan alle eisen voor een goede zorg van uw kind. Wilt u uw kind in uw eigen huis laten opvangen door een gastouder? Ook dan kunnen wij u informeren over de mogelijkheden bij gastouderbureau Krokodilletje. Wij vinden het belangrijk dat u de informatie ontvangt die u ook echt nodig heeft. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent als u van gastouderbureau overstapt.

Overstappen van gastouderbureau? Kies voor Krokodilletje!

Ziet u het wel zitten om een gastouder van Krokodilletje in te schakelen voor de opvang van uw kind? Overstappen van gastouderbureau is met Krokodilletje erg eenvoudig. Wilt u bijvoorbeeld overstappen van gastouderbureau in Amsterdam? Dan kunt u Amsterdam invullen in de zoekbalk. Op deze manier vindt u snel en eenvoudig een gastouder bij u in de buurt! Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het overstappen naar een nieuw gastouderbureau.

 

Klik hier om u in te schrijven als OUDER

Klik hier om u in te schrijven als GASTOUDER

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.