Nanny

Nanny inschakelen?

Bent u op zoek naar een nanny? Bij Krokodilletje kunt u terecht voor een nanny. Wanneer u kiest voor gastouderbureau Krokodilletje, kiest u voor professionele opvang. U kunt gewoon aan het werk gaan, want de zorg voor uw kind ligt in goede handen bij een van onze nanny’s. In veel gevallen wordt uw kind met gastouderopvang opgevangen in het huis van de gastouder. Nanny opvang vindt plaats in uw eigen woning. Uw kind blijft zo in een veilige en herkenbare omgeving.

Kosten besparen

Terwijl u aan het werk bent, kunt u ervan uitgaan dat er goed voor uw kind wordt gezorgd. Ook is het fijn dat u zelf kunt bepalen wanneer u opvang voor uw kind nodig heeft. Dit scheelt ook nog eens flink in de kosten. U betaalt bij Krokodilletje namelijk per uur voor uw opvang. Wanneer u ervoor kiest om uw kind bij u thuis te laten opvangen door een nanny, hoeft u na het werk uw kind ook niet meer op te halen. Dit scheelt weer tijd en zorgt ervoor dat u nog meer kunt genieten van uw gezin.

Ontwikkeling van uw kind

Wilt u ook flexibele opvang voor uw kind? Bekijk dan de mogelijkheden van Krokodilletje. Eén ding is zeker: de professionele nanny’s van Krokodilletje zullen zich continu bezig houden met de zorg van uw kinderen. Daarnaast draagt deze opvang ook bij aan de ontwikkeling van uw kind. Terwijl u aan het werk bent, zal uw kind zich ook steeds meer ontwikkelen. Dat is toch een fijne gedachte?

 

Gastouderopvang mogelijkheden

Bij Krokodilletje is het ook mogelijk om uw kind bij een gastouder thuis te brengen voor opvang. Deze huizen zijn geschikt voor de opvang van maximaal 6 kinderen per gastouder. U kunt zelf een keuze maken voor een gastouder aan huis of buitenshuis. Op onze website kunt u de profielen van verschillende gastouders bekijken. Ook staat in het profiel weergegeven waar de gastouder uw kind kan opvangen.

 

Nanny van gastouderbureau Krokodilletje inschakelen?

Bent u op zoek naar een nanny die u kinderen in een vertrouwde omgeving opvangt? Bekijk dan de mogelijkheden van gastouderbureau Krokodilletje. Hier vindt u een nanny die bij uw wensen en de wensen van uw kind past. Hoe fijn is het als er voor uw kinderen wordt gezorgd door een professionele nanny terwijl u aan het werk bent? Bij Krokodilletje voldoen de nanny’s aan de eisen die worden gesteld voor het opvangen van uw kind. Wilt u ook een vertrouwd gezicht voor uw kind? Kies dan voor een nanny van Krokodilletje!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.