Gastouder Ten Boer

Gastouder Ten Boer

Bent u op zoek naar een gastouder in de omgeving van Ten Boer? Krokodilletje helpt u als gastouderbureau graag bij het vinden van de perfecte match tussen gastouder en kind. Alle gastouders zijn voorzien van de juiste papieren en certificaten. U kind kan zowel in eigen huis als bij de gastouder thuis worden opgevangen. Het belangrijkste is dat uw kind zich thuis voelt. Op zoek naar een gastouder in Ten Boer? Bekijk snel welke gastouders er  in de buurt van Ten Boer gevestigd zijn!

Een huiselijke sfeer

Een voordeel van een gastouder in Ten Boer ten opzichte van een kinderopvang is dat uw kind centraal staat. In een kleine groep krijgen ze individueel meer aandacht en daardoor krijgt uw kind de kans om zich sneller en beter te ontwikkelen. Het is belangrijk dat uw kind de aandacht krijgt die het verdiend. Bij een gastouder thuis is er vaak een kleine groep met kinderen in soms verschillende leeftijdscategorieën. Hierdoor leren ze ook gelijk goed om samen te zijn met leeftijdsgenootjes. Bekijk nu de profielen van de gastouders in Ten Boer!

Zelf gastouder worden?

Bent u woonachtig in Ten Boer en wilt u graag gastouder worden? Bij Krokodilletje kunt u zich gemakkelijk aanmelden als gastouder als u beschikt over de juiste papieren en certificaten. U heeft immers een grote verantwoordelijkheid als gastouder. Bekijk hier de eisen waar u aan moet voldoen om gastouder te worden in Ten Boer.

Voldoet u aan de eisen? Schrijf u dan in bij gastouderbureau Krokodilletje en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Tarieven gastouder in ten Boer

U als ouder betaalt alleen de uren dat uw kind daadwerkelijk wordt opgevangen. Dit is tegen een vast tarief. Daarbij is het goed om te weten dat een gastouder bij u in de buurt van Ten Boer vele malen goedkoper is dan een kinderopvang bij u in de buurt. Daarnaast krijgt u kind een meer individueel georiënteerde opvang in vergelijking met een kinderopvang.

Ga nu direct op zoek naar uw gastouder in de buurt van Ten Boer en leg direct het eerste contact met uw misschien wel nieuwe gastouder.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.