Gastouder Stadskanaal

Gastouder inschakelen?

Wilt u een gastouder in Stadskanaal inschakelen die uw kind in een vertrouwde omgeving opvangt? De kans is groot dat u bij ons een geschikte gastouder vindt. Wij beschikken namelijk over ruim 1500 ingeschreven gastouders. Met een gastouder in Stadskanaal kiest u voor een kleinschalige opvang voor uw kind. Een groot voordeel van kleinschalige opvang is dat een gastouder uw kind persoonlijke aandacht kan geven.

Gastouderopvang in Stadskanaal

Bent u benieuwd wie u kunt inschakelen als gastouder in Stadskanaal? Op onze website ontdekt u snel en eenvoudig welke gastouders u kunt inzetten voor de opvang van uw kind. Met een gastouder in Stadskanaal krijgt uw kind de kans om een langdurige en vertrouwde relatie op te bouwen met de gastouder. Daarnaast bepaalt u zelf hoeveel uw kind wordt opgevangen. Een ander voordeel van een gastouder is dat u alleen de daadwerkelijke uren voor de opvang van uw kind betaalt. Met een gastouder kunt u dus heel wat kosten besparen ten opzichte van een kinderopvang.

Vertrouwde omgeving

Een gastouder van Krokodilletje is professioneel en pedagogisch onderlegd. Dit komt de ontwikkeling van uw kind ten goede. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de locatie van de gastouderopvang. U kunt ervoor kiezen om uw kind bij een gastouder thuis op te laten vangen, maar opvang in uw eigen huis is ook mogelijk. Samen met uw gastouder in Stadskanaal maakt u duidelijke afspraken voor de opvang van uw kind.

 

Zelf als gastouder aan de slag?

Woont u zelf in Stadskanaal en ziet u het zelf ook wel zitten om als gastouder aan de slag te gaan? Op onze website kunt u erachter komen of de rol als gastouder in Stadskanaal bij u past. Het is belangrijk dat u voldoet aan bepaalde eisen. Zo heeft u onder andere een Verklaring Omtrent Gedrag nodig.

 

Schakel Krokodilletje in voor een Gastouder in Stadskanaal!

Heeft u nog geen geschikte gastouder in Stadskanaal gevonden? Bekijk dan de opvangmogelijkheden met een gastouder van Krokodilletje. U kunt op onze website de verschillende profielen van gastouders bekijken. Dit geeft u de mogelijkheid om een indruk te krijgen van een eventuele gastouder voor uw kind. Neem contact met ons op voor meer informatie en/of vragen over een gastouder in Stadskanaal.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.