Gastouder Pekela

Bent op zoek naar een gastouder in Pekela? Dan is Krokodilletje het gastouderbureau wat u zoekt. Doordat wij een groot netwerk hebben aan professionele, enthousiaste gastouders is er altijd wel een gastouder in uw omgeving die bij u past! Alle kinderen worden bij onze gastouders opgevangen in een huiselijke omgeving. Wij zullen ons uiterste best doen om er voor te zorgen dat uw kind onder leiding van onze gastouders een mooie, leerzame en gezellige tijd beleefd!

Opvangmogelijkheden in Pekela

Het is erg belangrijk dat uw kind zich op zijn of haar gemak voelt bij de gastouder. Daarom is het ook mogelijk om uw kind in uw eigen huis op te laten vangen. Dat is geen enkel probleem voor de gastouders van Krokodilletje. Uw zoon of dochter voelt zich natuurlijk het meest gemak in zijn/haar eigen woonomgeving. Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan snel het profiel één van onze gastouders!

Schakel een gastouder in en bespaar geld!

Wist u al dat bij het inschakelen van een gastouder van Krokodilletje veel geld kunt besparen? Het inschakelen van een gastouder is namelijk al gauw stukken voordeliger dan uw kind laten opvangen bij de kinderopvang. Bij een gastouder krijgt uw kind ook nog eens meer persoonlijke aandacht dan bij een kinderopvang. De gastouders van Krokodilletje werken namelijk met kleine groepen waardoor uw kind gemakkelijker contact legt met andere kinderen. Wie weet dat uw kind door het verblijf bij een gastouder wel vriendjes en vriendinnetjes overhoudt. Bent u nog nieuwsgieriger geworden? Kijk dan gauw naar onze tarieven en de mogelijkheden.

U hoeft alleen te betalen voor de uren dat uw kind daadwerkelijk is opgevangen door de gastouder. Heeft u aanvullende vragen over gastouderopvang in Pekela? Neem gerust contact met ons op door te bellen. Telefonisch bereikt u ons via 085-0471009. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen via: info@krokodilletje.nl.

Wilt u zich inschrijven als gastouder?

Ziet u het zitten om in de omgeving van Pekela gastouder te worden? Dan is dit wellicht mogelijk, mits u aan de voorwaarden voldoet. Bekijk de voorwaarden. Komt u in aanmerking? En lijkt u het een leuke uitdaging om het team van Krokodilletje te versterken? Vul dan snel ons inschrijfformulier in!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.