Gastouder Marum

Opvang in een huiselijke omgeving

Op zoek naar een gastouder in Marum? Bij gastouderbureau Krokodilletje kunt u terecht voor een professionele gastouder. Onze gastouders vangen uw kind op in een huiselijke omgeving. Wij hebben een groot netwerk aan gastouders. Dit betekent dat de kans groot is dat u ook een geschikte gastouder in Marum vindt. Een gastouder die aansluit op de wensen van u en uw kind. Ziet u het ook wel zitten om een gastouder van Krokodilletje in te zetten? Start dan uw zoektocht op onze website!

Opvangmogelijkheden bij Krokodilletje

Belangrijk is dat uw kind zich op zich gemak voelt bij een gastouder in Marum. Wilt u liever dat uw kind in uw eigen huis wordt opgevangen? Geen probleem met een gastouder van Krokodilletje! Bekijk het profiel van een gastouder om erachter te komen wat de opvangmogelijkheden voor uw kind zijn.

Bespaar geld met een gastouder

Wist u al dat u met een gastouder in Marum veel geld kunt besparen? Het inzetten van een gastouder is voordeliger dan bijvoorbeeld kinderopvang. Het fijne van een gastouder is dat uw kind persoonlijke aandacht krijgt. Een gastouder van Krokodilletje werkt namelijk met een kleine groep kinderen. Uw kind krijgt de mogelijkheid om zich onder andere te ontwikkelen op sociaal gebied. Hoe leuk is het als uw kind er ook nog eens vriendjes en vriendinnetjes aan overhoudt? Benieuwd wat een gastouder kost? Bekijk dan de tarieven op onze website.

Inschrijven als gastouder?

Als gastouderbureau zijn wij continu bezig met het uitbreiden van ons netwerk. Wilt u zelf ook als gastouder aan de slag gaan? Bekijk dan aan welke eisen u moet voldoen. Komt u in aanmerking om als gastouder in Marum aan de slag te gaan? Dan bent u van harte welkom bij gastouderbureau Krokodilletje. U kunt zich inschrijven via ons inschrijfformulier.

Kies voor een gastouder in Marum!

Bij gastouderbureau Krokodilletje betaalt u alleen voor de uren dat uw kind wordt opgevangen. Wilt u graag een gastouder in Marum inschakelen? Ga dan op zoek naar een geschikte gastouder op onze website. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u graag verder met uw zoektocht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of vragen over een gastouder. Wij vinden het belangrijk dat u een gastouder in Marum vindt die past bij u en uw kind.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.