Gastouder IJlst

Gastouderopvang in IJlst

Bent u op zoek naar een betaalbare opvang voor uw kind? Een plek waar uw kind onbezorgd kan spelen met andere kinderen? Kies dan voor een gastouder in IJlst van Gastouderbureau Krokodilletje. Wij zoeken samen met u naar een geschikte gastouder. Ons gastouderbureau is hét netwerk voor kleinschalige en vertrouwde kinderopvang. Wij zorgen ervoor dat uw kind een plezierige tijd heeft bij een gastouder in IJlst!

Wij luisteren naar uw wensen

Wist u al dat wij een gastouderbureau zijn waarbij we luisteren naar de wensen van u en uw kind? Wij vinden het heel belangrijk dat uw kind de aandacht krijgt die het verdiend. Wij hechten namelijk grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van uw zoon of dochter. Samen met u brengen wij de wensen en behoeften in kaart, van daaruit gaan we op zoek naar een geschikte gastouder. Uw kind kan worden opgevangen door een gastouder in IJlst in uw eigen woning of bij een gastouder thuis. Wij gaan voor een zo vertrouwd mogelijke omgeving met maximaal 6 kinderen. Zo waarborgen wij de persoonlijke aandacht.

Laat de financiële voordelen niet onbenut

Een ander groot voordeel van een gastouder in IJlst, zijn de financiële voordelen. Het is veruit de goedkoopste vorm van kinderopvang. U betaalt alleen de uren van de daadwerkelijke opvang. Zo kan uw voordeel snel oplopen. U kunt uw kind laten opvangen door een gastouder in IJlst zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele extra kosten. Laat deze financiële voordelen niet onbenut en kies voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Ruime keuze professionele gastouders in IJlst

Wij beschikken over een groot netwerk van gastouders. Zo weet u zeker dat wij altijd een geschikte gastouder in IJlst weten te vinden. De gastouders worden geselecteerd op basis van professionaliteit. Ook het pedagogisch vermogen is van groot belang. Denkt u dat u ook geschikt bent als gastouder? Voldoet u allereerst aan alle eisen? Dan kunt u zich inschrijven als gastouder in IJlst.

Kies voor een gastouder in IJlst van Krokodilletje

Wilt u dat wij samen op zoek gaan naar een geschikte gastouder in IJlst? Schrijf dan uw dochter of zoon in. Bij vragen kunt u ons telefonisch bereiken via: 085 04 71 009. U kunt ook een mail sturen naar info@krokodilletje.nl.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.