Gastouder Drachten

Gastouderbureau Drachten

Gaat u ‘s ochtends vroeg naar uw werk en zoekt u een plek waar uw kind lekker buiten kan spelen? Kies dan voor een gastouder in Drachten. Van alle vormen van kinderopvang is een gastouder de goedkoopste! U betaalt namelijk alleen daadwerkelijk de uren dat uw kind opvang heeft gehad. Wij zoeken graag met u naar de beste opvang zodat uw kind een plezierige tijd heeft met de gastouder in Drachten.

De geschikte gastouder

Onze gastouders vinden een huiselijke sfeer belangrijk. Een plekje waar uw kind zich écht thuis voelt. Wij kijken naar de wensen en behoeften van uw kind, vervolgens begeleiden wij u in de zoektocht naar een geschikte gastouder in Drachten. De opvang is kleinschalig met maximaal 6 kinderen per gastouder. Op deze manier komt uw kind géén aandacht te kort.

Aanmelden als gastouder?

Vindt u het ook leuk om met kinderen om te gaan? En wilt u graag zelf aan de slag gaan als gastouder in de gemeente Drachten? Ook dit behoort tot de mogelijkheden! Mits u beschikt over de juiste papieren en certificaten. Eén van de eisen is dat u in het bezit moet zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag. Voldoet u verder aan alle eisen? Dan kunt u zich inschrijven en wij zorgen ervoor dat uw profiel wordt geplaatst.
 

Tarieven

Als u kiest voor een gastouderbureau in Drachten, kiest u voor een grote besparing. Een gastouder in de gemeente Drachten is vele malen goedkoper dan andere vormen van kinderopvang. Bovendien betaalt u alleen de uren dat uw kind wordt opgevangen. Wij werken met een vast laag tarief. Het uurtarief is door de gastouder en de ouder zelf in overleg te bepalen. Bekijk hier onze tarieven.
 

Voordelen van gastouderbureau in Drachten

U kunt om meerdere redenen kiezen voor een gastouder in Drachten. Als u kiest voor Krokodilletje heeft dit veel voordelen voor u als ouder. De voordelen van Gastouderbureau Krokodilletje in Drachten:
 
✓ Uurtarief in overleg tussen gastouder en ouder zelf te bepalen.
✓ Géén extra administratiekosten voor de gastouder.
✓ U zit niet voor minimaal een jaar vast aan onze overeenkomsten.
✓ Wij hanteren geen boeteclausules in onze overeenkomsten.
✓ U betaalt bij ons géén inschrijf-, wervings- of koppelingskosten.
 

Zoek een gastouder in Drachten via Krokodilletje

Wilt u uw kind een plezierige tijd geven waarbij persoonlijke aandacht centraal staat? Schrijf uw kind vandaag nog in voor een gastouder in Drachten. Heeft u toch liever persoonlijk contact? Bel 085-0471009 om te spreken met een medewerker. U kunt uiteraard ook een mail sturen naar info@krokodilletje.nl. Krokodilletje zorgt ervoor dat uw kind kunt binnenkort lekker kan spelen bij een gastouder in Drachten!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.