Gastouder Arnhem

Een gastouder vinden in Arnhem

Gastouder in Arnhem gezocht? Via Krokodilletje vindt u de gastouder die het best bij de behoeften van uw kind past. Ze staan garant voor voldoende persoonlijke aandacht, hetgeen ervoor zorgt dat uw kind zich thuis voelt. En wilt u liever opvang door een gastouder uit Arnhem bij uzelf thuis? Dan is dit in veel gevallen ook mogelijk.

Betrouwbare en betrokken gastouders

Bij Krokodilletje doen we er alles aan om een gastouder in Arnhem voor uw kind te vinden met wie het klikt. Zowel tussen de gastouder en uw kind als uzelf. Om hier zorg voor te kunnen dragen houden we regelmatig evaluatiegesprekken met de gastouders. Voordat zij namens ons aan de slag mogen, vragen we al onze gastouders bovendien een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. Bovendien moet het huis waar uw kind opgevangen wordt schoon en veilig zijn.

Gastouderopvang of naar de crèche?

Voor de opvang van uw kind bestaan er ruwweg twee mogelijkheden. U kiest voor een gastouder in Arnhem of u brengt uw kind naar een kinderdagverblijf in de buurt. Het grote voordeel van een gastouder is dat de opvang kleinschalig is. Het kan zijn dat deze gastouder naast uw kind tegelijkertijd nog andere kinderen opvangt, maar dit zullen er maximaal vijf zijn. Zie hier het verschil met de crèche, waar groepen regelmatig uit vijftien kinderen bestaan. Het behoeft geen verdere uitleg dat uw kind bij een gastouder veel meer persoonlijke aandacht krijgt.

Bovendien komt uw kleintje bij een gastouder waarschijnlijk in contact met kinderen van andere leeftijden. Dit is ontzettend belangrijk van de ontwikkeling. Uw spruit leert rekening te houden met jongere en oudere kinderen. Dit kan straks op school van grote waarde zijn.

Een derde voordeel van een gastouder in Arnhem ten opzichte van de kinderopvang is dat u rechtstreeks in contact staat met de gastouder. Moet u langer doorwerken of bent u plots toch de middag vrij? Dan kunt u dit gemakkelijk en snel bespreken met de gastouder. Bovendien zijn gastouders doorgaans een stuk flexibeler dan de crèche. Laatstgenoemde heeft bijvoorbeeld te maken met een sluitingstijd. De kans dat een gastouder indien nodig een uurtje langer kan oppassen is in veel gevallen daarentegen groot.

De kosten van een gastouder in Arnhem

Nog een pluspunt van gastouders: ze zijn in de regel goedkoper dan de crèche. Krokodilletje adviseert een uurtarief van €5,-, maar iedere gastouder mag zelf zijn of haar tarief bepalen. Hierover kunt u dus afspraken maken met de gastouder in Arnhem. Verder betaalt u alleen maandelijks een bedrag (€49,95) aan bemiddelingskosten. Kosten voor inschrijving, koppeling of werving, administratiekosten voor de gastouder, een vaste overeenkomst voor een jaar of een boeteclausule om onder een dergelijke contract uit te komen zijn bij ons niet van toepassing.

Wat te doen in geval van ziekte van de gastouder?

Wordt de gastouder van uw kind in Arnhem onverhoopt ziek? Dan doet Krokodilletje haar uiterste best om voor een vervangende gastouder te zorgen. Gelukkig blijkt dit vrijwel nooit een probleem. Bovendien zal het niet snel voorkomen dat een gastouder een afspraak moet afzeggen. Ze zijn zelf ook ouder en begrijpen hoe vervelend het voor u is om op het laatste moment oppas te moeten regelen. En daarnaast zorgt het afzeggen ook eenvoudigweg voor een daling in inkomsten, hetgeen voor eenieder natuurlijk onwenselijk is.

Een geschikte gastouder in Arnhem vinden

Wilt u via Krokodilletje op zoek naar een gastouder in Arnhem? Schrijft u zich dan in via het inschrijfformulier, dan starten wij met de zoektocht naar de de perfecte match tussen u, uw kind en de gastouder. Ons bestand bestaat inmiddels uit meer dan 1500 gastouders, dus ook voor u in Arnhem zal er ongetwijfeld iemand te vinden zijn met wie uw kind en u een klik voelen.

Voor vragen kunt u altijd bij ons aankloppen. Ons telefoonnummer en emailadres vindt u hieronder. Graag helpen we ook uw kind aan een leuke gastouder in Arnhem!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.