Gastouder

De geschikte gastouder

Gastouderbureau Krokodilletje is hét netwerk van gastouders voor een vertrouwde en kleinschalige kinderopvang. Onze gastouders vinden het belangrijk om elk kind persoonlijke aandacht te geven. Bent u op zoek naar een gastouder die uw kind in uw eigen huis opvangt? Dit is voor onze gastouders geen probleem. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij de gastouder. Bent u op zoek naar een gastouder? Kies dan voor Gastouderbureau Krokodilletje!

Er zijn diverse mogelijkheden bij het kiezen van een gastouder. U kunt de keuze maken om uw kind te laten opvangen in uw huis of uw eigen omgeving. Daarnaast kan uw kind ook naar een gastouder worden toegebracht. Wij brengen uw behoeften en wensen duidelijk in kaart. Met die informatie zoeken wij vervolgens naar de juiste gastouder. De ideale kandidaat is uiteindelijk de ouder die het beste bij de behoeften van uw kind past. Het doel is om uw kind in een zo’n vertrouwd mogelijke omgeving te laten verblijven.

De ontwikkeling van uw kind

Een groot voordeel van Krokodilletje zijn de lagere kosten ten opzichte van een kinderopvang. Daarnaast zorgt de gastouder voor een huiselijke sfeer voor uw kind. Omdat uw kind went aan hetzelfde gezicht, is de kans groter dat uw kind zich sneller vertrouwd en veilig gaat voelen. Het is mogelijk dat een gastouder op meerdere kinderen tegelijk past. Dit zullen echter nooit meer dan 6 kinderen zijn. Deze grens is ingesteld omdat wij waarde hechten aan de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Uw kind zal daarom altijd de juiste hoeveelheid aandacht krijgen.

Kies een gastouder via Krokodilletje!

Kortom, Krokodilletje staat voor u klaar als het om de opvang van uw kind gaat. Wij staan voor vertrouwen en persoonlijke ontwikkeling van uw kind. De gastouders worden geselecteerd op basis van professionaliteit en pedagogisch vermogen. Zo weet u zeker dat uw kind in goede handen is.

Alleen de uren van de daadwerkelijke opvang worden voor u in kosten doorberekend, tenzij u hierover andere afspraken maakt met uw gastouder. Er is geen noodzaak om u zorgen te maken om eventuele extra kosten. Als u kiest voor Krokodilletje, kiest u voor een grote besparing. U kunt hier meer informatie vinden over de tarieven. Wilt u met ons in contact komen om zo de volgende stap te zetten naar een potentiële gastouder? U kunt bellen naar: 085-0471009 of mailen naar: info@krokodilletje.nl.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.