Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Irish uit Almere

Mijn naam is Irish Jessurun. Ik ben een vrolijke actieve vrouw woonachtig in het mooie Almere Haven. Na geruime tijd in kinderopvangcentra te hebben gewerkt, heb ik ervoor gekozen om gastouder te worden vanwege het persoonlijke en hechtere contact met de kinderen. Uiteraard beschik ik over alle nodige diploma”s, zoals de EHBO-cursus voor kinderen.

Ik bied 5 dagen per week gastouderopvang.  Dit houdt in dat uw kind 5 dagen van de week van 7 00 uur – 19.00 uur bij mij welkom is. Dat betekent ook  dat maaltijden in overleg  mogelijk zijn. Hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met geloof en/of allergieën. Ook bestaat er de mogelijkheid om uw kind naar school te brengen en daar ook weer op te halen met de auto, uiteraard in een kinderzitje!,……..

Klik hier om mijn hele profiel te bekijken

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.