Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

10 jarig jubileum! Krokodilletje trakteert!

Met trots willen wij u ons 10 jarig jubileum delen en vieren! Maak gratis uw profiel als gastouder aan op onze opvangmarkt en ontvang direct €10,- op uw rekening!

Wij hebben een zeer drukbezochte opvangmarkt en verwerken maandelijks landelijk rond de 300 aanvragen! Helaas moeten wij af en toe ouders teleurstellen omdat wij hun aanvraag niet kunnen plaatsen vanwege de overschrijding van kindaantallen, dat gastouders niet naar en bepaalde school kunnen halen/brengen, de afstand of andere redenen. Wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe leuke en enthousiaste gastouders die nog plekjes vrij hebben en die open staan voor een nieuw Gastouderbureau met al ruim 10 jaar ervaring! Heeft u interesse, dan willen wij u van harte uitnodigen om uw profiel eenvoudig te genereren. Als u dit doet dan maken wij direct €10,- naar u over! U wordt vervolgens meegenomen in ons unieke aanvragen systeem en ontvangt alle aanvragen bij u in de regio per e-mail en app. U kunt vervolgens direct uw beschikbaarheid aangeven. Indien u beschikbaar bent dan wordt uw profiel gelijk aan ouders toegezonden zodat ze contact met u op kunnen nemen om kennis te maken. Ga naar www.krokodilletje.nl en maak uw profiel aan!
 
Wij zien uw profiel graag tegemoet!

Met vriendelijke groeten,

Team Krokodilletje

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.