Leeftijd gastouder

33 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 18

Flexibele opvang

Woonplaats

Bergambacht

LRK registratie

Locatie

Beste ouders,

Mijn naam is Vera Bal, wonend in Bergambacht. Ik ben 30 jaar en beschikt over het diploma HZW 2. Ooit ben ik begonnen als gastouder in mijn eigen huis, maar heb ik een aantal jaar geleden de overstap gemaakt naar gastouder aan huis. Inmiddels heb ik al bij diverse gezinnen gewerkt en momenteel ben ik werkzaam in een gezin met 4 kinderen.

Mijn passie is om met kinderen te werken. Ik help ze graag in hun ontwikkeling en als je werkt met kinderen is geen één dag hetzelfde. Ik vind het speciaal en bijzonder om een bijdrage te mogen leveren in een gezin. Elk kind is anders en heeft zijn eigen behoeftes.

Ik vind mijzelf dan ook zorgzaam en verantwoordelijk. Maar ik ben ook consequent en vindt wederzijds respect belangrijk. Normen en waarden leren waaronder netjes vragen en dankjewel en alsjeblieft zeggen en kinderen leren om dingen te delen. Zelf hou ik van routine op een dag en ga ik graag naar buiten, hou ik van voorlezen, knuffelen, zingen, puzzelen en nog veel meer.

Inmiddels beschik ik over veel ervaring en kwaliteiten om te werken met kinderen. Daarom omschrijf ik mijzelf als gezellig, enthousiast, zorgzaam en lief.
In mijn vrije tijd spreekt ze met vrienden af of bewerk ik foto’s in Photoshop of zit ik te puzzelen.

Daarnaast beschik ik over een rijbewijs en auto.

Met vriendelijke groetjes,

Vera Bal


Gastouder Vera
uit Bergambacht


Beste ouders, Mijn naam is Vera Bal, wonend in Bergambacht. Ik ben 30 jaar en beschikt over het diploma HZW 2. Ooit ben ik begonnen als gastouder in mijn eigen huis, maar heb ik een aantal jaar geleden de overstap gemaakt naar gastouder aan huis. Inmiddels heb ik al bij diverse gezinnen gewerkt en momenteel ben ik werkzaam in een gezin met 4 kinderen. Mijn passie is om met kinderen te werken. Ik help ze graag in hun ontwikkeling en als je werkt met kinderen is geen één dag hetzelfde. Ik vind het speciaal en bijzonder om een bijdrage te mogen leveren in een gezin. Elk kind is anders en heeft zijn eigen behoeftes. Ik vind mijzelf dan ook zorgzaam en verantwoordelijk. Maar ik ben ook consequent en vindt wederzijds respect belangrijk. Normen en waarden leren waaronder netjes vragen en dankjewel en alsjeblieft zeggen en kinderen leren om dingen te delen. Zelf hou ik van routine op een dag en ga ik graag naar buiten, hou ik van voorlezen, knuffelen, zingen, puzzelen en nog veel meer. Inmiddels beschik ik over veel ervaring en kwaliteiten om te werken met kinderen. Daarom omschrijf ik mijzelf als gezellig, enthousiast, zorgzaam en lief. In mijn vrije tijd spreekt ze met vrienden af of bewerk ik foto’s in Photoshop of zit ik te puzzelen. Daarnaast beschik ik over een rijbewijs en auto. Met vriendelijke groetjes, Vera Bal

Opvang bij gezin thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.