Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

GASTOUDER UITGELICHT: Gastouder Vera uit Arnhem

Beste Ouders,
Mijn naam is Vera uit Arnhem. De afgelopen 2 jaar heb ik met heel veel plezier als gastouder bij gezinnen aan huis gewerkt. Sinds januari ben ik gestart in mijn eigen woning in de Schuygraaf.
Uw kinderen komen bij mij in een rustige, gastvrije omgeving waar we samen veel kunnen ondernemen. Binnenshuis maar ook in onze tuin of in de speeltuin om de hoek. Ik vind het daarbij belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen en er veel ruimte is voor hun eigen ontwikkeling. Lees hier mijn hele profiel!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.