Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

GASTOUDER UITGELICHT : GASTOUDER SHARON UIT ROTTERDAM

Ik ben gastouder Sharon uit Rotterdam (omgeving Blijdorp). Ik ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend. Ik ben een lieve, zorgzame dame die straalt als we over kinderen praten.

Ik ben zelfstandig en ik geef duidelijk aan wat ik wil. Ik ben echt een gezelligheidsmens. Ik heb graag mijn familie en vrienden om mij heen. Ik kom uit een warm gezin; mijn moeder, stiefvader en mijn tweelingbroertjes. Ik ben liefdevol en netjes opgevoed. Ik spreek goed ABN….Klik hier om mijn hele profiel te bekijken

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.