Ik ben gastouder Sharon uit Rotterdam

 

Over Ik ben gastouder Sharon uit Rotterdam

Mijn naam is Sharon (25) en per eind jan 2018 moeder van een lief klein meisje. Ik werk al enige tijd met veel liefde en passie als zelfstandig gastouder. Dit doe ik op dit moment alleen nog bij gezinnen thuis, maar voorheen ook vanuit mijn eigen huis.

Meer lezen
Naam
Sharon
Leeftijd
26
Woonplaats
Rotterdam
Geslacht
Vrouw
Relatienummer
20170467
Opvang
Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis
Flexibele opvang
Ja
Uurtarief
€ 5
Beschikbaar vanaf
07/01/2017
LRK registratie
Ja

Opvangmomenten

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Ochtend
Middag
Avond
Opvangkinderen

0-1 jaar

1-4 jaar

4-12 jaar

De locatie is een benadering en niet het werkelijke adres van onze gastouder.

Beste Ouders,
Mijn naam is Sharon Slegt, geboren op 12-07-1992 in Rotterdam
Ik werk al enige tijd met veel liefde en passie als zelfstandig gastouder.
Dit doe ik op dit moment alleen nog bij gezinnen thuis, maar voorheen ook vanuit mijn eigen huis. Omdat wij nu in Rotterdam-zuid wonen en voorheen in Overschie en een ander soort woning hebben ben ik met opvang vanuit mijn huis gestopt.
Zelf heb ik een kleine meid genaamd Zoe geboren op 22-01-2018
Zij gaat nu 1 dag in de week mee naar een heel leuk gezin waar ik werk met ook een meisje. Zij en Zoe schelen 3 maandjes wat erg leuk is omdat ze zo lekker met elkaar kunnen spelen en van elkaar kunnen leren. Dit meisje waar ik opvang aan bied heeft veel extra (medische)zorg nodig. Ik maak dan ook haar medicatie klaar en dien dit toe.
Verder heb ik ervaring van baby’s van 0 tot kinderen die naar schoolgaan. Ik vind het zelf prettig om GEEN na-schoolse opvang te bieden. Puur omdat ik graag met kleine kindjes werk en het halen en brengen van en naar school/opvang niet prettig vind.
Ik vind het belangrijk dat een kind de juiste zorg en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft en of gewend is vanuit huis.
Hierbij denk ik dan aan: een gezonde maaltijd, genoeg slaap. een leer & speel moment. Daarnaast vind ik buitenlucht ook erg belangrijk dit proberen wij dagelijks even te doen, lekker een wandeling maken of spelen in een speeltuin of naar de kinderboerderij. Mijn ervaring is dat kinderen dieren geweldig vinden.
Wanneer ik tijd over heb, bijvoorbeeld wanneer het kind(eren) slaapt. Doe ik even een was erin of hang ik deze op. Stofzuig ik even het huis. of  bereid ik vast de avondmaaltijd voor. (eventueel kunnen het kind en ik samen wat boodschapjes doen)
Dit alles uiteraard in goed overleg. Een uitstapje maken naar een indoor speeltuin of naar de dierentuin vind ik ook erg leuk om te doen. Ik ben dan ook in het bezit van mijn rijbewijs. (helaas geen eigen auto) Maar ook dit gaat in goed overleg.
Annuleer

Reageer op Ik ben gastouder Sharon uit Rotterdam

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • :
  Maandag
 • :
  Dinsdag
 • :
  Woensdag
 • :
  Donderdag
 • :
  Vrijdag
 • Mocht u gebruik willen maken van voor- of naschoolse opvang dan zouden wij u willen verzoeken om opvang- en schooltijden hier zo duidelijk mogelijk te omschrijven.