Leeftijd gastouder

31 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5

Flexibele opvang

Woonplaats

Rotterdam

LRK registratie

Locatie
Beste Ouders,
Mijn naam is Sharon Slegt, geboren op 12-07-1992 in Rotterdam
Ik werk al enige tijd met veel liefde en passie als zelfstandig gastouder.
Dit doe ik op dit moment alleen nog bij gezinnen thuis, maar voorheen ook vanuit mijn eigen huis. Omdat wij nu in Rotterdam-zuid wonen en voorheen in Overschie en een ander soort woning hebben ben ik met opvang vanuit mijn huis gestopt.
Zelf heb ik een kleine meid genaamd Zoe geboren op 22-01-2018
Zij gaat nu 1 dag in de week mee naar een heel leuk gezin waar ik werk met ook een meisje. Zij en Zoe schelen 3 maandjes wat erg leuk is omdat ze zo lekker met elkaar kunnen spelen en van elkaar kunnen leren. Dit meisje waar ik opvang aan bied heeft veel extra (medische)zorg nodig. Ik maak dan ook haar medicatie klaar en dien dit toe.
Verder heb ik ervaring van baby’s van 0 tot kinderen die naar schoolgaan. Ik vind het zelf prettig om GEEN na-schoolse opvang te bieden. Puur omdat ik graag met kleine kindjes werk en het halen en brengen van en naar school/opvang niet prettig vind.
Ik vind het belangrijk dat een kind de juiste zorg en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft en of gewend is vanuit huis.
Hierbij denk ik dan aan: een gezonde maaltijd, genoeg slaap. een leer & speel moment. Daarnaast vind ik buitenlucht ook erg belangrijk dit proberen wij dagelijks even te doen, lekker een wandeling maken of spelen in een speeltuin of naar de kinderboerderij. Mijn ervaring is dat kinderen dieren geweldig vinden.
Wanneer ik tijd over heb, bijvoorbeeld wanneer het kind(eren) slaapt. Doe ik even een was erin of hang ik deze op. Stofzuig ik even het huis. of  bereid ik vast de avondmaaltijd voor. (eventueel kunnen het kind en ik samen wat boodschapjes doen)
Dit alles uiteraard in goed overleg. Een uitstapje maken naar een indoor speeltuin of naar de dierentuin vind ik ook erg leuk om te doen. Ik ben dan ook in het bezit van mijn rijbewijs. (helaas geen eigen auto) Maar ook dit gaat in goed overleg.

Gastouder Sharon
uit Rotterdam


Mijn naam is Sharon (25) en per eind jan 2018 moeder van een lief klein meisje. Ik werk al enige tijd met veel liefde en passie als zelfstandig gastouder. Dit doe ik op dit moment alleen nog bij gezinnen thuis, maar voorheen ook vanuit mijn eigen huis.

Zowel opvang bij gezin als gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.