Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

GASTOUDER UITGELICHT : Gastouder Bianca uit Rotterdam

Ik ben gastouder Bianca uit Rotterdam. Ik ben begonnen met gastouderopvang sinds maart 2017.

Hiervoor ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich bij mij thuis voelen, dus ik probeer een thuis situatie te  creëren.Ik ben gastouder Bianca uit Rotterdam. Ik ben begonnen met gastouderopvang sinds maart 2017. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich bij mij thuis voelen, dus ik probeer een thuis situatie te  creëren. Klik hier om mijn hele profiel te lezen!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.