Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gastouder uitgelicht : Gastouder Angelique uit Ede

Mijn naam is Angélique Jurman en ik ben 30 jaar. Samen met mijn man Tom en onze prachtige dochter Loïs (2018) woon ik in de wijk Beatrixpark in Ede.

Mijn naam is Angélique Jurman en ik ben 30 jaar. Samen met mijn man Tom en onze prachtige dochter Loïs (2018) woon ik in de wijk Beatrixpark in Ede.

In 2012 ben ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker Niveau 3. Sindsdien heb ik op verschillende plekken veel ervaring opgedaan. Ik ben werkzaam geweest in de kinderopvang en ik ben van 2012 tot en met 2014 gastouder (aan huis) geweest. Momenteel werk ik op de maandag en de vrijdag bij een kinderdagverblijf in Ede waar ik het nog steeds enorm naar mijn zin heb. Ik wilde hier graag nog iets naast gaan doen en zo is “Gastouderopvang De Pantertjes” ontstaan.

Wat mij motiveert in de omgang met kinderen is dat kinderen nog zo heerlijk onbezorgd en puur zijn. Ieder kind is uniek en dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, dat is waar mijn hart ligt.

Graag wil ik kinderen middels mijn gastouderopvang een veilige en vertrouwde omgeving bieden waarin ze zich, spelenderwijs, volop kunnen ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat we samen zingen, spelen, bakken, lezen en nog veel meer zodat de kinderen zich kunnen ontplooien!

Ook het contact met u als ouder(s) vind ik erg belangrijk. Samen willen we immers het beste voor uw kind(eren) en dat staat voorop.

Indien u meer informatie wenst over mij en/of over “Gastouderopvang De Pantertjes”, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

Contactgegevens:

Gastouderopvang De Pantertjes

Klik hier om mijn hele profiel te bekijken

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.