Leeftijd gastouder

34 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 6.25

Flexibele opvang

Woonplaats

Ede

LRK registratie

Locatie

Mijn naam is Angélique Jurman en ik ben 30 jaar. Samen met mijn man Tom en onze prachtige dochter Loïs (2018) woon ik in de wijk Beatrixpark in Ede.

In 2012 ben ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker Niveau 3. Sindsdien heb ik op verschillende plekken veel ervaring opgedaan. Ik ben werkzaam geweest in de kinderopvang en ik ben van 2012 tot en met 2014 gastouder (aan huis) geweest. Momenteel werk ik op de maandag en de vrijdag bij een kinderdagverblijf in Ede waar ik het nog steeds enorm naar mijn zin heb. Ik wilde hier graag nog iets naast gaan doen en zo is “Gastouderopvang De Pantertjes” ontstaan.

Wat mij motiveert in de omgang met kinderen is dat kinderen nog zo heerlijk onbezorgd en puur zijn. Ieder kind is uniek en dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, dat is waar mijn hart ligt.

Graag wil ik kinderen middels mijn gastouderopvang een veilige en vertrouwde omgeving bieden waarin ze zich, spelenderwijs, volop kunnen ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat we samen zingen, spelen, bakken, lezen en nog veel meer zodat de kinderen zich kunnen ontplooien!

Ook het contact met u als ouder(s) vind ik erg belangrijk. Samen willen we immers het beste voor uw kind(eren) en dat staat voorop.

Indien u meer informatie wenst over mij en/of over “Gastouderopvang De Pantertjes”, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

Contactgegevens:

Gastouderopvang De Pantertjes


Gastouder Angelique
uit Ede


Wat mij motiveert in de omgang met kinderen is dat kinderen nog zo heerlijk onbezorgd en puur zijn. Ieder kind is uniek en dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, dat is waar mijn hart ligt. Graag wil ik kinderen middels mijn gastouderopvang een veilige en vertrouwde omgeving bieden waarin ze zich, spelenderwijs, volop kunnen ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat we samen zingen, spelen, bakken, lezen en nog veel meer zodat de kinderen zich kunnen ontplooien!

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

gastouder ede

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.