Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

GASTOUDER UITGELICHT : Brigitte uit Nieuwegein

Ik ben gastouder Brigitte uit Nieuwegein. Eindelijk is mijn droom om gastouder te worden uitgekomen! Kleinschalige opvang waardoor ik veel tijd heb voor de kinderen. Zo kan ik de kinderen vertrouwde, veilige en leuke opvangdagen bieden.

Wij wonen in een eengezinswoning in een rustige en fijne buurt. In de buurt zijn genoeg leuke parkjes waar ik heerlijk met de kinderen kan gaan wandelen. Ik ben in bezit van een vierling wagen dus zou ik regelmatig lekker met de kinderen kunnen gaan wandelen. Ook in de tuin heb ik genoeg ruimte en speelmogelijkheden en kunnen de kinderen zich uitleven op de glijbaan, in de zandbak, in het speelhuisje en nog veel meer. Klik hier om mijn hele profiel te lezen.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.