Leeftijd gastouder

36 jaar

Geslacht

Vrouw

Uurtarief

€ 5,-

Flexibele opvang

Woonplaats

Nieuwegein

LRK registratie

Locatie

Ik ben gastouder Brigitte uit Nieuwegein. Eindelijk is mijn droom om gastouder te worden uitgekomen! Kleinschalige opvang waardoor ik veel tijd heb voor de kinderen. Zo kan ik de kinderen vertrouwde, veilige en leuke opvangdagen bieden. Wij wonen in een eengezinswoning in een rustige en fijne buurt. In de buurt zijn genoeg leuke parkjes waar ik heerlijk met de kinderen kan gaan wandelen. Ik ben in bezit van een vierling wagen dus zou ik regelmatig lekker met de kinderen kunnen gaan wandelen. Ook in de tuin heb ik genoeg ruimte en speelmogelijkheden en kunnen de kinderen zich uitleven op de glijbaan, in de zandbak, in het speelhuisje en nog veel meer. Binnen kunnen de kinderen zich ook prima vermaken met allerlei speelgoed, boekjes en puzzels. Uiteraard vind ik het ook leuk om met de kinderen te knutselen, liedjes te zingen en andere activiteiten te doen. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat een kind, kind kan zijn en dat ze zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Bent u nieuwsgierig geworden en zoekt u opvang? Dan bent u altijd welkom om vrijblijvend langs te komen voor een kennismaking. Gastouderopvang Het welpennest in Nieuwegein heeft nog een aantal plekjes vrij op de: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Vanwege de GGD normen heb ik op de dinsdag op dit moment alleen nog plek voor een kindje ouder dan 1 jaar. Vanaf 15 februari heb ik wel weer plek voor een kindje jonger dan 1 jaar.


Gastouder Brigitte
uit Nieuwegein


Ik ben gastouder Brigitte uit Nieuwegein. Eindelijk is mijn droom om gastouder te worden uitgekomen! Kleinschalige opvang waardoor ik veel tijd heb voor de kinderen. Zo kan ik de kinderen vertrouwde, veilige en leuke opvangdagen bieden. Wij wonen in een eengezinswoning in een rustige en fijne buurt. In de buurt zijn genoeg leuke parkjes waar ik heerlijk met de kinderen kan gaan wandelen. Ik ben in bezit van een vierling wagen dus zou ik regelmatig lekker met de kinderen kunnen gaan wandelen. Ook in de tuin heb ik genoeg ruimte en speelmogelijkheden en kunnen de kinderen zich uitleven op de glijbaan, in de zandbak, in het speelhuisje en nog veel meer.

Opvang bij gastouder thuis

0-1 jaar 1-4 jaar 4-12 jaar

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
O
M
A

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*
Adres*
DD slash MM slash JJJJ
Opvangdagen*
Beschrijf hier zo duidelijk mogelijk de opvangtijden. Indien het flexibel is dan kunt u dat hier ook aangeven
Zijn er nog overige wensen, belangrijke informatie zoals bijv. diëten, wel/geen huisdieren etc. dan kunt u dat hier aangeven

Vul hier een korte beschrijving in zoals deze getoond wordt in de zoekresultaten en als inleiding op de profielpagina

Kies hier de mogelijkheid voor de opvanglocatie

Alleen cijfers

Let op, plaats geen telefoonnummers of andere contactgegevens. Dit leidt ertoe dat uw profiel geschorst wordt.

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw achternaam in, wordt niet getoond op de website

Vul hier uw telefoonnummer in. Dit is niet zichtbaar op de profielpagina, maar is noodzakelijk voor Gastouderbureau Krokodilletje.

Vul hier het eventuele 2e telefoonnummer in. Wordt niet weergegeven op de website.

Vul hier uw mailadres in. Niet zichtbaar op de profielpagina

Vul hier het adres in, wordt niet getoond op de website, is voor de administratie van Gastouderbureau Krokodilletje

Vul hier de postcode in

Vul hier de woonplaats in

Let op, alleen de straatnaam en de woonplaats selecteren, geen huisnummer.

Een tijdelijke status is bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of tijdelijk geen plek voor nieuwe opvangkinderen.

Uw standaard status staat altijd ingevuld als beschikbaar. U kunt hier een andere status aangeven, mocht u die hebben.

Vul een datum in tot wanneer deze status geldt.

Let op, dit is het mobiele nummer, zonder de '0'. Als voorbeeld: 612345678

Wij zullen nooit gebruik maken van uw volledige naam, of uw volledige naam/contactgegevens bekend maken. Wij maken gebruik van de mogelijkheden die Google ons biedt om uw profiel vindbaar te maken, wanneer potentiële vraagouders zoeken op gastouders in uw woonplaats. Deze optie op 'nee' zetten betekent daardoor dat uw profiel niet goed vindbaar is en de kans op nieuwe gastkinderen aanzienlijk kleiner wordt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.