Gastouder Hoogezand-Sappemeer

Gastouderbureau Hoogezand-Sappemeer

Zit u eraan te denken om een gastouder in Hoogezand-Sappemeer in te schakelen voor de zorg van uw kind? Gastouderbureau Krokodilletje helpt u bij het vinden van de juiste gastouder. Het inschakelen van een gastouder kent vele voordelen. Zo komt u kind terecht in een kleine en vertrouwde opvang. U hoeft niet bang te zijn dat uw kind te weinig aandacht krijgt. Daarnaast biedt een gastouder in Hoogezand-Sappemeer ook genoeg ruimte voor ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat u een gastouder vindt die bij u en uw kind past. Hoe fijn is het als uw kind bij een gastouder terecht komt waar hij of zij elke dag wel zou willen zijn?

Ruimte voor ontplooiing

De gastouders die bij ons staan ingeschreven dragen bij aan de ontwikkeling van uw kind. Zij stellen allerlei activiteiten samen, zodat uw kind zich optimaal kan ontplooien. Wanneer u op zoek bent naar een gastouder in Hoogezand-Sappemeer houden wij rekening met uw wensen. Ons gastouderbureau kan een gastouder vinden die meerdere kinderen opvangt. Dit geeft uw kind de mogelijkheid om ook met andere kinderen om te gaan, wat ook weer goed is voor de ontwikkeling. Ook kunt u bepalen of uw de gastouder in uw eigen huis wilt laten zorgen voor uw kind of dat uw kind bij de gastouder zelf in huis wordt opgevangen.

Kleinschalige opvang

Waarom kiezen voor een gastouder en niet voor een kinderopvang? Daar kunnen wij een simpel antwoord op geven. Gastouderopvang is kleinschalig en dat is bij een kinderopvang niet altijd het geval. Juist deze kleinschaligheid zorgt ervoor dat uw kind de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Een ander voordeel is dat uw kind altijd hetzelfde gezicht ziet. In een kinderopvang is dit lang niet altijd het geval. Met een gastouder kunt u goede afspraken maken en laten weten wat u belangrijk vindt bij de opvang. Een gastouder in Hoogezand-Sappemeer van Krokodilletje is pedagogisch en professioneel onderlegd, wat betekent dat u met een gerust hart uw kind achter kunt laten bij een van onze gastouders.

Gastouderopvang in een vertrouwde omgeving

Wilt u ook graag dat uw kind in een vertrouwde omgeving wordt opgevangen? Kies dan voor gastouderbureau Krokodilletje. Onze gastouders in Hoogezand-Sappemeer houden rekening met uw wensen en de wensen van uw kind. Ziet u het wel zitten om een gastouder in Hoogezand-Sappemeer in te schakelen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om de juiste gastouder te vinden. U kunt ons gastouderbureau bereiken op 085 – 04 71 009 of per mail via info@krokodilletje.nl.

Zelf gastouder in Hoogezand-Sappemeer worden?

Woont u zelf in Hoogezand-Sappemeer en wilt u gastouder worden? Bekijk dan eens op onze website of u voldoet aan onze eisen voor een gastouder U kunt ook gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.