Gastouder Delfzijl

Gastouderopvang in Delzijl?

Bent u op zoek naar een gastouder in Delfzijl? Bij Krokodilletje kunt u terecht voor pedagogisch onderlegde gastouders. Ons gastouderbureau weet hoe belangrijk het is dat uw kind wordt opgevangen in een veilige omgeving. Met onze gastouders in Delfzijl krijgt uw kind de kans om zich te ontplooien. Een ander groot voordeel is dat uw kind steeds weer hetzelfde gezicht ziet. Wanneer u kiest voor gastouderbureau Krokodilletje, kiest u voor een kleinschalige omgeving met veel persoonlijke aandacht voor uw kind.

Opvang in eigen huis of bij een gastouder in Delfzijl

U kunt samen met uw gastouder in Delfzijl afspraken maken over de wensen die u voor de opvang van uw kind voor ogen heeft. De gastouder stelt vervolgens activiteiten samen die ten goede komen van deze wensen. Daarnaast dragen deze activiteiten ook bij aan de ontwikkeling van uw kind. De gastouders die ingeschreven staan bij ons gastouderbureau voldoen aan alle eisen en weten goed hoe zij voor uw kind moeten zorgen. Het is mogelijk dat een gastouder uw kind in uw eigen huis opvangt, maar u kunt er ook voor kiezen om uw kind naar een gastouder in Delfzijl te brengen.

De kracht van Krokodilletje

De kracht van gastouderbureau Krokodilletje is dat uw kind wordt opgevangen in een kleinschalige en vertrouwde omgeving. Zowel Krokodilletje als onze gastouders in Delfzijl vinden het belangrijk dat uw kind persoonlijke aandacht krijgt. Daarnaast is het van belang dat uw kind zich ook snel thuis voelt bij de gastouder.

Een vertrouwd gezicht

Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar een geschikte gastouder in Delfzijl. We zullen eerst de behoeften van u en uw kind in kaart brengen. Vervolgens gaan wij op zoek naar een geschikte gastouder. Een groot voordeel ten opzichte van een kinderopvang is dat uw kind steeds weer een vertrouwd gezicht te zien krijgt. Uw kind wordt opgevangen in een huiselijke sfeer en de opvang is kleinschalig. Een gastouder in Delfzijl vangt maximaal 6 kinderen op. Dit geeft uw kind de mogelijkheid om zich ook op sociaal gebied te ontwikkelen.

Gastouder in Delfzijl via Krokodilletje!

Ons gastouderbureau helpt u graag met het vinden van een geschikte gastouder. U kunt zich direct aanmelden op onze website. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 085 – 04 71 009. Heeft u nog meer vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over een gastouder in Delfzijl? Dan kunt u ook een mailtje sturen naar info@krokodilletje.nl.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.