Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Webinar hooggevoeligheid in de kinderopvang

Gastouderbureau Krokodilletje heeft op 13 april een webinar over hooggevoeligheid in de kinderopvang georganiseerd!

Op 13 april hadden onze gastouders de mogelijkheid om deel te nemen aan het webinar over hooggevoeligheid in de kinderopvang. Omdat er, in verband met Covid-19, geen workshops georganiseerd kunnen worden hebben we ervoor gekozen om een online bijeenkomst te organiseren. Hier hebben onze gastouders zich in grote getalen voor aangemeld!

In het Webinar heeft Mandy (hsp coach) verteld over hooggevoeligheid en het effect van prikkels op de zintuigen, heeft ze vragen beantwoord en tips gegeven hoe je met kleine, eenvoudige aanpassingen overprikkeling kan voorkomen. Hoe herken je overprikkeling bij een kind en als het toch zover komt, hoe ga je dan op een adequate en effectieve manier met overprikkeling om en hoe kun je de opvang beter inrichten voor gevoelige kinderen? Hoe waardevol is het dat gastouders ook in kunnen spelen op de behoeften van het gevoelig kind?!

De deelnemende gastouders waren ontzettend enthousiast over het webinar en Mandy gaf aan dat het zo’n leuke en enthousiaste groep was om mee te werken!  We hebben hier alleen maar positieve reacties ontvangen! Voor herhaling vatbaar dus!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.