Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Nationale Voorleesdagen: doen jullie mee?

 

Traditiegetrouw leest H.K.H. Prinses Laurentien voor tijdens Het Nationale Voorleesontbijt. Dit jaar op de Corantijnschool in Amsterdam, waar ook de auteur van het prentenboek van het jaar, Een huis voor Harry, bij zal zijn.

 

 

 

Bekende Nederlanders

Daarnaast lezen bekende en onbekende Nederlanders kleuters voor op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, bibliotheken en scholen. Onder hen zijn Lieke van Lexmond, Daphne Deckers, Jesse Klaver en ministers Hugo de Jonge en Arie Slob.

 

 

 

Prentenboek van het jaar

Voor wie het prentenboek van het jaar graag wil aanschaffen voor de opvanglocatie: een mini-editie is tijdens De Nationale Voorleesdagen tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar bij de boekhandel, inclusief de gratis app. Daarin zijn vijf vertalingen beschikbaar van het prentenboek, om zo het voorlezen in meertalige groepen te stimuleren. De luisterboeken zijn beschikbaar in het Arabisch, Engels, Frans, Nederlands, Spaans en Turks en zijn ingesproken door bekende Nederlanders in de taal van hun roots.

 

 

 

Kalender en tips

Organiseren jullie een Voorleesontbijt? Zet deze dan op de kalender. Op zoek naar inspiratie? Bekijk de activiteitenlijst waarop allerlei evenementen staan die tijdens de Voorleesdagen plaatsvinden. Klik hier voor meer informatie >>

De Nationale Voorleesdagen staan voor de deur: van 23 januari tot en met 2 februari is er landelijk extra aandacht voor het belang van (voor)lezen. Woensdag 23 januari vindt de aftrap plaats met Het Nationale Voorleesontbijt.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.