Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Masterclasses Gastouderopvang!

Bent u als professional in de gastouderopvang klaar voor de volgende stap? Een inspirerende stap gericht op verdieping, toekomst en ondernemen.

Wilt u meer uit uzelf en uit uw onderneming halen op zowel pedagogisch als zakelijk vlak? Dan bent u klaar voor de Masterclasses Gastouderopvang! Met sprekers die ondersteunend zijn op uw dagelijks praktijk en aanvullend zijn op het gebied van innovatie, pedagogiek en ondernemen. Ontdek verdieping in een avondvullend-programma vol inspiratie, kennisdeling en nieuwe leermomenten. Dit alles onder leiding van experts, toonaangevende professionals en wetenschappers.
De Masterclasses zijn geschikt voor bureauhouders, bemiddelingsmedewerkers en ondernemende gastouders. Gun uw onderneming een boost. Maak een keuze uit een van onderstaande locaties en data en kies welke Masterclass het beste bij u past. Let op het aantal plaatsen per datum is beperkt. Kaarten: € 150,-. Leden van KNGO en vaste klanten van Portabase/Fagon krijgen 50% korting met de kortingscodes. Klik hier om naar de website te gaan.

 

 

 

Maak gebruik van deze unieke kans en GO next level met de Masterclasses Gastouderopvang.

 

 

Programma

Masterclasses Zwolle, Eindhoven en Utrecht

18.00 – 18.30 Ontvangst met koffie/thee en een heerlijke lekkernij
18.30 – 19.45 Masterclassronde 1
19.45 – 20.15 Ontmoet uw collega’s met een drankje en een hapje
20.15 – 21.30 Masterclassronde 2
21.30 Ontmoet de sprekers bij de afsluitende netwerkborrel

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.