Terug naar al het laatste nieuws
Laatste nieuws

Gratis e-book ‘Flessen en spenen’

Esther van Bloemen-Bartels zit al meer dan 20 jaar in de baby’s. Niet letterlijk, maar figuurlijk. Ze heeft een eigen praktijk als babyconsulent met de naam babyverpleegkundige. Zij komt bij ouders thuis die ongemak/problemen ervaren in de zorg aan hun (max.18 maanden oude) baby. In 2017 schreef ze haar eerste gratis Ebook over Flessen en Flessenspenen, omdat het moeilijk was om aan de basisinformatie te komen over voeden per fles.

Vier jaar later werd het Ebook nog steeds dagelijks gedownload door ouders en (startende) zorgprofessionals. Het deed Esther besluiten om het Ebook bij te stellen en aan te vullen. Deze 2021 editie gaat over de ‘soft-ware’ en de ‘hard-ware’ rondom voeden met de fles. Met ‘soft-ware’ bedoelt Esther hoe de fles vast te houden, hoe je baby vast te houden en waarom je zelf lekker moet zitten. Tegen het einde van het boek vind je meer informatie over de ‘hard-ware’: welke fles met welke speen het beste bij jullie baby past en waarom. Er word niet ingegaan op welke voeding er in de fles zit.

Het boek is gratis te downloaden door middel van deze link; https://www.babyverpleegkundige.nl/e-book-flessen-en-spenen/

Het boek is gratis in navolging van Jonas Salk. De Amerikaanse arts die GEEN patent aanvroeg voor het door hem uitgevonden polio vaccin omdat “hij een kado wilde geven aan de baby’s in de wereld”.  Ons gastouderbureau deelt die gedachte en geeft zo graag bekendheid aan Esther haar Ebook.

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.