Gastoudermarkt

Kom eenvoudig in contact!

Onze gastoudermarkt biedt gastouders en ouders de kans met elkaar in contact te komen. Het vinden van de meest geschikte gastouder kan namelijk erg lastig zijn en andersom geldt hetzelfde. De gastoudermarkt helpt ouders uit ruim 1500 gastouders uit het bestand van gastouderbureau Krokodilletje precies die gastouder te kiezen die het best bij uw kind past. Deze gastouders plaatsen op de gastoudermarkt namelijk een uitgebreid profiel, waarin zij vertellen over zichzelf. Er valt te lezen wat hun hobby’s en dagelijkse bezigheden zijn, hoe hun gezinssituatie is en wat de eventuele voorwaarden zijn.

Een marktplaats voor gastouders

De gastoudermarkt moet natuurlijk niet gezien worden als een marktplaats waarop u onderhandelt over de laagste prijs. Het vinden van de meest geschikte combinatie tussen gastouder en kind is op een andere manier een kwestie van vraag en aanbod. Een kind heeft wellicht specifieke karaktertrekken waarmee de ene gastouder beter overweg kan dan de ander. En waar sommige gastouders het fijn vinden om peuters en kleuters op te vangen, werken andere juist liever met bijvoorbeeld vier- tot twaalfjarigen.

Gastouderprofielen op de gastoudermarkt

De gastoudermarkt is dus een brug tussen opvangzoekende ouders en gastouders. In hun profielen vullen gastouders basale gegevens in als hun geslacht, geboortedatum, woonplaats en eventueel de wijk. Verder vermelden zij in hun profiel op de gastoudermarkt of de opvang bij hen thuis of in het huis van het kind plaatsvindt. Ook vindt u hier of flexibele opvang mogelijk is, per wanneer de gastouder beschikbaar is en of hij/zij LRPK-geregistreerd is. Bovendien kunt u zien op welke dag(del)en opvang bij deze gastouder mogelijk is en voor welke leeftijdscategorieën hij/zij plaats heeft. Eenzelfde soort profiel maken ouders voor hun kinderen, zodat ook gastouders kunnen zoeken naar potentiële opvangkinderen.
 

Hoe werkt de gastoudermarkt?

De gastoudermarkt kent twee zoekfuncties: zoeken naar gastouders en zoeken naar gastkinderen. Er kan gezocht worden op postcode, woonplaats en provincie. Zo krijgt u meteen een overzicht van mogelijke gastouders of gastkinderen. Met één simpele klik belandt u op de profielpagina. Wanneer u denkt een match te hebben gevonden, kunt u eenvoudig een bericht versturen. Dit doet u door op de reageer-knop op de profielpagina te klikken. Wanneer u overigens geen resultaten krijgt bij het zoeken op een bepaalde postcode of woonplaats kunt u het best even contact met ons opnemen. Het kan zijn dat er namelijk wel degelijk gastouders te vinden zijn, maar zij hun profiel niet openbaar willen hebben.
 

Ook deelnemen aan de gastoudermarkt?

Wilt u ook graag een gastouder zoeken op de gastoudermarkt of u juist als gastouder aanmelden? Ga dan naar “Inschrijven voor ouder(s)” of “Inschrijven gastouder”. De perfecte match vindt u op de gastoudermarkt van gastouderbureau Krokodilletje!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.