Gastouder Zwolle

Gastouderbureau Zwolle

Denkt u nog vaak terug aan de plezierige tijd van vroeger? Waarbij u samen met andere vriendjes en vriendjes ging ravotten. Dat wilt u toch ook voor uw zoon of dochter? Dit is mogelijk, wanneer u kiest voor een professionele gastouder. Hier heeft uw kind samen met andere kinderen een plezierige tijd. Gastouderbureau Krokodilletje helpt u graag bij het vinden van een gastouder voor uw kind in Zwolle.

 

Opvang voor uw kind in een vertrouwde omgeving

Als u kiest voor een gastouder in Zwolle, kiest u voor kleinschalige opvang in een veilige en vertrouwde omgeving. Uw kind zal met veel plezier naar één van onze gastouders toe gaan. Er zal ‘s ochtends een glimlach op het gezicht van uw kind verschijnen. Uw kind zal te allen tijde een vertrouwd gezicht zien. Dit is belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Bij een gastouder in Zwolle krijgt uw kind voldoende aandacht. Want er worden nooit meer dan 6 kinderen tegelijk opgevangen.

Profiteer van de voordelige tarieven

Vindt u ook dat de tarieven van de BSO de pan uit rijzen? Geld wat u nuttiger kunt besteden. Krokodilletje snapt dit heel goed. Wij hanteren daarom scherpe tarieven. U betaalt alleen voor de uren die u daadwerkelijk gebruikt. Voor gemiddeld €4,55 per uur kunt u uw kind een plezierige tijd geven bij een gediplomeerde gastouder in Zwolle. Het is zelfs mogelijk dat u nog kinderopvangtoeslag krijgt van de overheid. Zo profiteert u nóg meer!
  

Professionele gastouders

U wilt het allerbeste voor uw kind. Daarom laat u uw kind niet zomaar bij iemand achter. Uw kind verdient voldoende zorg en aandacht. Met een gerust hart kunt u uw kind achterlaten bij één van onze professionele gastouders. Al onze gastouders in Zwolle staan namelijk ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Daarnaast bezitten zij ook een VOG en een Certificaat voor Eerste Hulp aan Kinderen. Vanzelfsprekend hebben zij een goedgekeurde opleiding afgerond.
  

Een gastouder in Zwolle is zo gevonden bij Krokodilletje

Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een gezellige, maar toch professionele opvang voor uw kind. Ons gastouderbureau heeft jarenlange ervaring in het kiezen van geschikte gastouders voor kinderen. Hierbij weet u zeker dat uw kind de opvang krijgt die het verdient. Vul direct het inschrijfformulier voor ouders in of bel 085-04 71 009. Een gastouder vinden in Zwolle was nog nooit zo eenvoudig!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.