Gastouder Wolvega

Gastouderbureau Wolvega

Dankbaar staat u voor de deur van uw gastouder in Wolvega. Hoe krijgen ze het toch elke keer weer voor elkaar? Elke avond hebben uw kinderen de grootste verhalen. Geanimeerd vertellen ze over de vele uitstapjes. De liefdevolle aandacht. En hun vaste vriendjes en vriendinnetjes. Ze hebben het duidelijk naar hun zin. Bedankt! Gastouderbureau Krokodilletje zoekt de beste gastouders voor u uit!

Een voordelige keuze

Wist u dat – van alle vormen van kinderopvang – de keuze voor een gastouder veruit het goedkoopst is? Eigenlijk is dat ook niet zo vreemd. U betaalt namelijk alleen voor de uren die u ook echt gebruikt. En dat kan al vanaf € 4,55 per uur! Heeft u uw gastouder in Wolvega via ons gevonden? Dan komt u ook nog eens in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Heeft u dat even goed geregeld!

Een professionele selectie

Een gastouder… Dat wordt u niet zomaar. Daar zijn veel eisen aan verbonden. Denk aan een diploma in de Zorg en Welzijn of de Pedagogiek. Of het verplichte EHBO-certificaat en de VOG. Zo weet u zeker dat er een professional op uw kinderen let. Daarnaast gaan wij als gastouderbureau nog een stapje verder! Uw gastouder in Wolvega wordt namelijk regelmatig door ons geëvalueerd. En om goed op de hoogte te blijven, plannen wij ook vaak een bij- en nascholing met hem of haar in. Zo lopen we nooit achter de feiten aan.

 

Een gastouder van Gastouderbureau Krokodilletje

Gastouderbureau Krokodilletje heeft een groot netwerk aan gastouders. Zowel in Friesland als daarbuiten. U heeft het dus voor het kiezen! Daarnaast helpen wij u graag in het maken van de juiste keuze. Welke gastouder in Wolvega past er het beste bij u en uw kind? Bij Krokodilletje zetten wij ons altijd in voor de juiste match. Bent u zelf een gastmoeder of -vader? Vul dan ons inschrijfformulier voor gastouders in! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Vind nu een gastouder in Wolvega!

De werkweek is weer begonnen. De tijd van gezellige collega’s en zelfontplooiing. Dan wilt u natuurlijk wel met een gerust gevoel de deur uit! Kies daarom voor een gastouder van Gastouderbureau Krokodilletje. Vul vandaag nog ons inschrijfformulier in. En heeft u een vraag? Start dan een chatsessie met één van onze medewerkers. Bellen of mailen kan natuurlijk ook naar 085 – 04 71 009 of info@krokodilletje.nl. Onze gastouder in Wolvega vangt uw kinderen met open armen op!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.