Gastouder Woerden

Op zoek naar een gastouder in Woerden?

Op zoek naar een gastouder in Woerden vanwege drukte op uw werk? Of wilt u binnenkort met uw partner een weekendje weg? Een gastouder woonachtig in omgeving Woerden geeft een persoonlijke benadering naar uw kind toe! Gastouderbureau Krokodilletje werkt dagelijks met veel passie om ouder en gastouder bij elkaar te brengen.

BSO of gastouder?

De eerste vraag die opkomt bij velen is: is een BSO niet voordeliger en dichterbij? Het kan zo zijn dat een BSO inderdaad dichterbij is. Wel werken BSO’s vaak met dagdelen. Wij van Krokodilletje werken met de tijden die u aangeeft. Daarnaast vragen gastouders in omgeving Woerden vaak een schappelijke vergoeding van 4,55 euro per uur. Daar kan een BSO niet tegenop. Een gastouder in Woerden wordt een vertrouwd gezicht die uw kind een leuke, actieve tijd bezorgt!

Waarom gastouderbureau Krokodilletje?

Gastouderbureau Krokodilletje vindt het belangrijk om elk kind persoonlijke aandacht te geven. Wij vinden het belangrijk dat uw kind in een vertrouwde omgeving verblijft. Een kind moet zich op zijn/haar gemak voelen bij een gastouder in Woerden. Krokodilletje werkt met een groot netwerk van ingeschreven en gekwalificeerde gastouders! Op deze manier garanderen wij dat u een gastouder in Woerden vindt die bij u past en aan uw wensen voldoet.
 

Gastouderbureau Krokodilletje is groen

Krokodilletje vindt het belangrijk dat onze kinderen opgroeien in een goed milieu. Daarnaast vinden wij duurzaamheid belangrijk. Onze gastouders in Woerden brengen de kinderen deze waarden passief bij door ze in een goede omgeving op te vangen. Duurzame opvang en begeleiding vindt krokodilletje erg belangrijk omdat onze kinderen de toekomst zijn. De bedrijfsauto’s zijn label A of B en het kantoor van Krokodilletje wordt voorzien van 100% groene stroom.
 

Landelijk, bereikbaar en dichtbij

Gastouderbureau Krokodilletje werkt niet alleen met gastouders in Woerden. Wij werken met gastouders in heel Nederland. Of u nu op zoek bent naar een gastouder in Groningen of Limburg, het maakt niet uit! Wij vinden het belangrijk dat de afstand voor zowel de ouder als de gastouder overbrugbaar is! Kunt u via de pagina opvangmarkt geen ouder of gastouder in Woerden vinden? Bel dan naar 085-0471009 of mail naar info@krokodilletje.nl. Een gastouder in Woerden vindt u bij gastouderbureau Krokodilletje.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.