Gastouder Waddinxveen

Op zoek naar een gastouder in Waddinxveen?

Daar staat ze dan: uw gastouder in Waddinxveen. Met een glimlach leunt ze geduldig tegen de deurpost aan. Klaar om uw kinderen mee naar binnen te nemen. U geeft uw kroost één voor één een laatste zoen en draait zich om. Op naar werk. Want één ding is zeker: dankzij Gastouderbureau Krokodilletje laat u de kinderen met een gerust hart achter. Iedere ochtend weer.

Een groot netwerk

De kracht van ons gastouderbureau zit in het grote netwerk. Bent u op zoek naar een gastouder voor uw kinderen in Waddinxveen? Dan hebben wij verschillende kandidaten voor u klaarstaan. Op basis van uw wensen en situatie proberen wij vervolgens de beste match te vinden. Uiteraard kunt u ook zelf op zoek gaan. Bekijk bijvoorbeeld het aanbod binnen onze opvangmarkt of plaats er een eigen oproep. Met ons gastouderbureau in Waddinxveen heeft u de juiste oppas zo gevonden!

Onze tarieven

Gastouderbureau Krokodilletje houdt de kosten zo laag mogelijk. En daar zijn wij trots op! Bij ons betaalt u namelijk alleen de maandelijkse bureaukosten. Dus géén extra inschrijf-, koppelings- of wervingskosten. Ook plaatsen wij – in tegenstelling tot andere bureaus – geen boeteclausules in ons contract. En het uurtarief voor het oppassen? Die bepalen u en uw gastouder in Waddinxveen lekker zelf. Ons advies? Kies voor een bedrag van €5,00 per opgevangen uur.
 

Alles goed geregeld

Een veilige en vertrouwde omgeving. Daar heeft ieder kind recht op. Om die reden treedt Krokodilletje in verschillende regio’s van Nederland als tussenpersoon op. Zo kunt u ook in Waddinxveen bij ons gastouderbureau terecht. Om een veilige opvangplek te waarborgen werken wij alleen met gecertificeerde professionals samen. Daarnaast plannen wij met enige regelmaat evaluaties in. Zo kunt u uw kroost met een gerust achterlaten. Zelf gastouder in Waddinxveen worden? Vul dan meteen ons inschrijfformulier in!
 

Zoek nu een gastouder in Waddinxveen!

Het is vroeg in de ochtend. Vanuit de deuropening zwaaien de kinderen u uit. En hun oppas? Die zwaait net zo vrolijk mee. U weet het zeker: ze zijn in goede handen. Zorgeloos gaat u richting uw werk. Droomt u ook van zo’n onbezorgde ochtend? Vul dan het inschrijfformulier van Gastouderbureau Krokodilletje in. En heeft u een vraag? Bel dan met één van onze medewerkers via 085 – 04 71 009. Een bericht sturen via ons contactformulier kan natuurlijk ook. Heeft u uw ideale gastouder in de buurt van Waddinxveen al gevonden?

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.