Gastouder Sneek

Gastouderbureau Sneek

Wanneer u zelf van huis bent wilt u natuurlijk de beste opvang voor uw kind. Een fijne omgeving waarbij uw kind buiten kan spelen. Rennen door de straten van de historische binnenstad. Zich thuis voelen in de huiselijke setting van een gastouder. Zonder de drukte van een kinderopvang. Dus bent u op zoek naar een gastouder in Sneek? Gastouderbureau Krokodilletje zoekt graag met u mee!

Persoonlijke aandacht

Er zijn veel redenen te verzinnen om voor een gastouder in Sneek te kiezen. Maar de belangrijkste is toch wel het welzijn van uw kind. Omdat een gastouder zich vaak beperkt tot maximaal zes gastkinderen, krijgt uw kind alle aandacht die het nodig heeft. Zo kan het zich makkelijker ontplooien. Daarnaast komt het kind voldoende in aanraking met andere kinderen. Zijn of haar sociale vaardigheden zullen een boost krijgen.

Een gastouder is voordeliger

Ook op financieel vlak is het voordelig om te kiezen voor een gastouder in Sneek. Van alle vormen van kinderopvang is een gastouder namelijk het goedkoopst. Zo betaalt u alleen voor de uren die u gebruikt. En bent u – vergeleken met het kinderdagverblijf of de BSO – zo duizenden euro’s goedkoper uit. Tot slot komt u bij ons ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. De overheid draagt dan bij aan uw kosten voor de opvang. Dus om de prijs hoeft u het niet te laten!
 

Een gastouder via Gastouderbureau Krokodilletje

Op zoek naar een gastouder in Sneek? Gastouderbureau Krokodilletje brengt u in contact met gastouders in uw omgeving. Niet alleen hebben wij een uitgebreid netwerk van gastouders. Maar wij hechten ook veel waarde aan het creëren van een vertrouwde omgeving voor uw kind. Daarom begeleiden wij ouders in het maken de juiste keuze en steunen wij onze gastouders als het gaat om pedagogie en didactiek. Wilt u zich liever inschrijven als een gastouder in Sneek? Vul dan het inschrijfformulier voor gastouders in.
 

Vind uw gastouder in Sneek!

Bent u door werk vaak van huis? En wilt u uw kind het liefst in een huiselijke omgeving laten opvangen? Gastouderbureau Krokodilletje gaat voor u op zoek naar een gastouder in Sneek. Schrijf u vandaag nog in als ouder. Liever direct contact? Stuur dan een mail naar info@krokodilletje.nl of bel 085-0471009.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.