Gastouder Lemmer

Gastouderbureau Lemmer

Lachende kinderen die gezellig met elkaar spelen. U ziet de glimlach van de kinderen verschijnen op het gezicht. Die twinkeling in de ogen van uw kind. Dat wil toch iedere ouder? Dit is mogelijk, wanneer u kiest voor een gastouder in de gemeente Lemmer. Gastouderbureau Krokodilletje helpt u bij de zoektocht naar de geschikte gastouder. Online ziet u een aantal profielen van gastouders in de buurt van Lemmer. U kunt online gemakkelijk reageren. Een gastouder in de buurt van Lemmer is dus zo gevonden! 

Kleinschalige en persoonlijke opvang

Bij Krokodilletje vinden wij het belangrijk dat uw kind zich kan ontplooien in een vertrouwde omgeving. Kleinschalig en persoonlijk zijn onze kernwaarden. Uw kind kan worden opgevangen bij een gastouder in Lemmer met ook andere kinderen. Dit aantal zal echter nooit meer dan 6 kinderen zijn. Zo zorgen wij ervoor dat uw kind voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Onze gediplomeerde gastouder in de regio Lemmer zorgt ervoor dat uw kind ook zijn sociale vaardigheden zal ontwikkelen.

Gastouder in uw eigen huis

Een plek waar uw kind zich op zijn gemak voelt. Een veilige plek om een plezierige tijd te hebben. Dat vinden wij belangrijk! Een gastouder in Lemmer zal uw kind daarom opvangen in een huiselijke omgeving. Uw kind ziet altijd een vertrouwd gezicht. Iets wat niet vanzelfsprekend is bij grootschalige opvang. Ook bestaat de mogelijkheid dat uw kind thuis in zijn/haar vertrouwde omgeving kan worden opgevangen.
 

Tarieven

Bij Krokodilletje betaalt u alleen voor de uren dat uw kind daadwerkelijk wordt opgevangen door een gastouder in Lemmer. Door het inschakelen van een gastouderbureau bespaart u veel geld. Het is namelijk de goedkoopste manier van opvang. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor de kleine lettertjes. Onze tarieven staan duidelijk beschreven voor u.
 

Vind een gastouder in Lemmer via Krokodilletje

Onze gastouders in de omgeving van Lemmer zijn professioneel. Al onze gastouders zijn bovendien pedagogisch onderlegd. Bent u enthousiast geworden? Schrijf dan vandaag uw kind nog in bij een gastouder in Lemmer. Bij vragen kunt u bellen naar 085-0471009. U kunt ook een mail sturen naar info@krokodilletje.nl. Een gastouder in Lemmer vindt u gemakkelijk en snel bij www.krokodilletje.nl!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.