Gastouder IJmuiden

Gastouder gezocht in IJmuiden?

Hand in hand loopt uw zoon of dochter met een gastouder door IJmuiden. Een ijsje halen in de zomer. Vissersboten bekijken in de herfst. Een boodschap doen in de supermarkt. Uw kind geniet en leert de wereld om zich heen op een veilige manier ontdekken. En dat allemaal dankzij de helpende hand van Gastouderbureau Krokodilletje. Want samen hebben jullie de ideale oppas voor uw kroost gevonden. En gaat u elke ochtend zorgeloos op weg naar werk.

Hulp bij het vinden een gastouder

Krokodilletje beschikt over een groot netwerk aan ouders. Bent u op zoek naar opvang voor uw kinderen? Dan gaat ons gastouderbureau op zoek naar een passende gastouder in IJmuiden. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw wensen en situatie. Liever eerst zelf op zoek? Maak dan gebruik van onze opvangmarkt. Hier vindt u niet alleen een lijst met beschikbare gastouders. Maar u kunt er ook – geheel gratis én vrijblijvend – een oproep laten plaatsen. Zo is een goede match zeker binnen handbereik!

Zorg voor benodigde documenten

Een kennis. Iemand uit de buurt. Uw ouders. Heeft u al iemand gevonden die tegen een vergoeding op uw kinderen wil passen? En ontvangt u hier graag kinderopvangtoeslag voor? Dan doet u er verstandig aan om de oppas naar Krokodilletje te verwijzen. Hij of zij kan zich namelijk via ons gastouderbureau als gastouder in IJmuiden laten registreren. Wij verzorgen dan de benodigde documenten. En de inschrijving bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Zo is alles goed geregeld.

Kinderopvang van Gastouderbureau Krokodilletje

Bent u op zoek naar een gastouder in IJmuiden? Dan is Gastouderbureau Krokodilletje u graag van dienst. Als bemiddelend tussenpersoon vinden wij op korte termijn iemand die bij u en uw kinderen past. Daarnaast houden wij het niveau van de opvang hoog door jaarlijks evaluatiegesprekken met u en de gastouder te voeren. Wilt u zichzelf aanmelden als een gastouder in IJmuiden? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan ons inschrijfformulier voor gastouders in. Een cursus volgen kan natuurlijk ook.

Zoek nu een gastouder in IJmuiden!

Heerlijk uitwaaien bij de kust. Lekker wandelen over de Noord-Hollandse haven. Wanneer u aan het werk bent, wilt u natuurlijk dat uw kroost goed in de gaten wordt gehouden. Om die reden kunt u vandaag nog het inschrijfformulier van Gastouderbureau Krokodilletje invullen. Wilt u eerst één van onze medewerkers spreken? Bel dan naar 085 – 04 71 009. Stuur een bericht naar info@krokodilletje.nl of vul ons contactformulier in. Zo is de ideale gastouder in of rond IJmuiden snel gevonden.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.