Gastouder Heerenveen

Gastouderbureau Heerenveen

Bent u op zoek naar een gastouder in het zuiden van Friesland? Kleinschalig. Gezellig. Voldoende aandacht en zorg. En altijd tijd voor een lach en een traan. Wij kunnen u helpen deze voor u en uw kind te vinden. Gastouderbureau Krokodilletje brengt u in contact met de beste gastouders van Heerenveen!

Financieel voordeel

Vindt u de prijzen voor het kinderdagverblijf of de BSO ook zo hoog? Gelukkig kan de keuze voor een gastouder in Heerenveen u zo duizenden euro’s besparen. Op jaarbasis! U betaalt namelijk alleen voor de uren die u ook daadwerkelijk gebruikt. En dat voor een gemiddelde van €4,55 per uur! Daarnaast komt u bij ons ook nog eens in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. De overheid betaalt dan mee aan de opvang van uw kind. Is dat even voordelig!

Professionele gastouders in Heerenveen

Natuurlijk laat u uw kind niet zomaar bij iemand achter. Uw kind heeft aandacht en zorg nodig. Ook als u er niet bent om het hem of haar te geven. Daarom worden er op landelijk niveau hoge eisen aan gastouders gesteld. Niet alleen moet een potentiële gastouder ingeschreven staan in het LRKP – ofwel: het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Ook moet hij of zij in het bezit zijn van een VOG, een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen en één van de goedgekeurde opleidingen hebben afgerond. Zo kunt u uw kind met een gerust hart achterlaten bij één van onze gastouders in Heerenveen.
  

Een gastouder bij Gastouderbureau Krokodilletje

Bent u op zoek naar een geschikte gastouder in Heerenveen? Gastouderbureau Krokodilletje helpt u graag verder! Als bureau hebben wij de ontwikkeling van uw kind hoog in het vaandel staan. Daarom mogen onze gastouders niet meer dan zes gastkinderen opnemen. Zo krijgt elk kind de aandacht en zorg die het nodig heeft. Daarnaast vragen wij veel van onze gastouders. Diploma’s. Certificaten. Een VOG. Zo is uw kind altijd in veilige handen. Zelf gastouder worden in Heerenveen? Lees dan onze informatiepagina.
  

Vind uw gastouder in Heerenveen!

Bent u op zoek naar een gezellige, maar kleinschalige kinderopvang? Gastouderbureau Krokodilletje zoekt met u mee! Zo vindt u binnen no time een gastouder in Heerenveen! Vul direct het inschrijfformulier voor ouders in of bel 085 – 04 71 009.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.