Gastouder Harlingen

Gastouder Harlingen

Bent u op zoek naar een geschikte gastouder voor uw kind in Harlingen? Gastouderbureau Krokodilletje kiest aan de hand van uw behoeften, een gastouder voor u. Wilt u uw kind thuis laten opvangen? Ook dat is mogelijk! Wij beschikken over hét netwerk van professionele gastouders. Zoekt u vertrouwde en kleinschalige opvang? Een gastouder in Harlingen vindt u bij gastouderbureau Krokodilletje!

Uw kind staat centraal

Het is 7.00 uur en de wekker gaat. Het eerste waar u aan denkt, voor u naar uw werk vertrekt, is de opvang van uw kind. U wilt voor uw kind immers de beste opvang. Maar weet u niet waar te beginnen met het kiezen van een gastouder? Geen zorgen! Wij brengen de wensen en behoeften van uw kind duidelijk in kaart. Aan de hand hiervan zoeken wij een geschikte gastouder in Harlingen die het beste bij de behoeften en wensen van uw kind past.

Huiselijke sfeer

Bent u op zoek naar een gastouder in Harlingen waar uw kind voldoende aandacht krijgt? Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. De gastouder in Harlingen zorgt voor een huiselijke sfeer zodat uw kind zich sneller vertrouwd voelt. Een gastouder past mogelijk op meerdere kinderen, maar nóóit meer dan 6 kinderen tegelijk. Op deze manier waarborgen wij dat uw kind voldoende aandacht krijgt. Bij een gastouder in Harlingen leren de kinderen daarnaast om te spelen met andere kinderen.
 

Kies een gastouder in Harlingen

Géén kind is hetzelfde. Elk kind vraagt om een eigen benadering. Dit vraagt om een zorgvuldige aanpak bij het kiezen van een gastouder. De gastouders worden zorgvuldig geselecteerd. Dit gebeurt op basis van professionaliteit en pedagogisch vermogen. Uw kind is dus in goede handen bij ons.
 

Op zoek naar een goedkope gastouder in Harlingen?

Nieuwsgierig geworden naar gastouderopvang in Harlingen? Neem contact met ons op en vervolgens gaan we samen op zoek naar een geschikte gastouder in Harlingen. Krokodilletje beschikt over een zeer groot bestand met gastouders. Momenteel zijn meer dan 1000 gastouders aangesloten bij ons. Dit aantal groeit nog dagelijks. De kans is zeer groot dat we samen een geschikte gastouder vinden die past bij de wensen en behoeften van uw kind. Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken via: 085 – 04 71 009. Of mail naar info@krokodilletje.nl. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte gastouder in Harlingen!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.