Gastouder Haarlem

Groot netwerk van gastouders

Op zoek naar een gastouder in Haarlem? Bij het kiezen van een gastouderbureau maakt u een keuze voor uw kind. Het is dus belangrijk dat de gastouder aansluit op uw wensen. Gastouderbureau Krokodilletje is de schakel tussen de gastouder en u. Bij onze gastouders in Haarlem staat persoonlijke aandacht centraal. Alle gastouders in Haarlem zijn zorgzaam en liefdevol. Krokodilletje heeft een uitgebreid netwerk van gastouders. Hierdoor kunnen wij de ideale gastouder voor u vinden.

Net zo vertrouwd als thuis

Wat maakt gastouderopvang anders dan een kinderdagverblijf? Met gastouderopvang kiest u bewust voor kleinschalige, rustige en persoonlijke opvang. Onze gastouders uit Haarlem geven uw kind de aandacht die hij/zij verdient. Dit zodat u zelf zorgeloos naar het werk kan. Onze gastouders in Haarlem zijn zowel pedagogisch als onderwijzend deskundig. Gastouderbureau Krokodilletje draagt de zorg voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit. Periodiek worden de opvanglocaties van controles voorzien. Dit geeft u en ons zekerheid.

Gastouderbureau Krokodilletje is groen

De gastouderopvang in Haarlem vindt plaats in bestaande woningen. Dit is al een groene manier van opvang. Verder verstuurd Krokodilletje zoveel mogelijk documenten per mail. Zo weinig mogelijk papier en zoveel mogelijk via e-mail. Alle medewerkers van Krokodilletje doen zoveel mogelijk op de fiets. Er is een ‘fietsenplan’ voor de medewerkers samengesteld. Samen werken we aan een betere samenleving. Groen is doen!
 

De ontwikkeling van uw kind

Het belangrijkste uitgangspunt tijdens de opvang is de ontwikkeling van uw kind. Onze gastouders in Haarlem proberen hier precies op in te spelen. Elk kind is anders. Elk kind vraagt dus ook om een eigen manier van benadering. Door de kleinschalige gastopvang in Haarlem is dit mogelijk. Door de persoonlijke aandacht kan uw kind zich optimaal ontwikkelen. Bij een gastouder in Haarlem leren de kinderen samenwerken. Daarnaast is het goed voor hun taalontwikkeling. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!
 

Op zoek naar een gastouder in Haarlem

Bent u geïnteresseerd in gastouderopvang in Haarlem? Neem gerust contact met ons op. Wij geven antwoorden op al uw vragen. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de perfecte match. Persoonlijke benadering en begeleiding staat bij Krokodilletje centraal. U kunt ons telefonisch bereiken via: 085 – 04 71 009. Ook kunt u mailen naar: info@krokodilletje.nl. Bekijk al onze contactgegevens. Krokodilletje gaat op zoek naar uw perfecte gastouder in Haarlem!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.