Gastouder Franeker

Gastouderbureau Franeker

Het is vroeg in de morgen. Terwijl u de slaap nog uit uw ogen veegt, staat u voor de deur van uw gastouder in Franeker. Met een glimlach wordt er opengedaan. Een kus. Een knuffel. Tot vanavond! Enthousiast sprinten uw kinderen naar binnen. Het is alsof ze hier helemaal thuis zijn. Gelukkig maar. Klinkt u dit goed in de oren? Gastouderbureau Krokodilletje gaat voor u op zoek naar de perfecte gastouder!

Voldoende aandacht

Stapt u in Franeker bij een willekeurige gastouder naar binnen? Dan zult u zien dat er niet veel kinderen zijn. Vier. Vijf. Maximaal zes. Dat is heel normaal. In tegenstelling tot het BSO of een kinderdagverblijf zijn de groepen hier een stuk kleiner. Zo leert uw kind netjes met leeftijdsgenootjes te spelen. Maar is de gastouder ook in staat om hem of haar persoonlijke aandacht te geven. En dat heeft weer een positieve invloed op de ontwikkeling van uw kind.

Professioneel

Kan iedereen een gastouder worden? Nee, niet helemaal. Uw gastouder in Franeker moet namelijk aan een aantal eisen voldoen. Allereerst moet hij of zij een diploma hebben gehaald in de Zorg en Welzijn of de Pedagogiek. Daarnaast is ook het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen en een Verklaring Omtrent het Gedrag verplicht. Maar daar stopt het niet. Binnen ons gastouderbureau wordt hun opvang regelmatig geëvalueerd. En ook de na- en bijscholing wordt door ons geregeld. Uw gastouder in Franeker is dus een rasechte professional!
 

Een gastouder via Gastouderbureau Krokodilletje

Staat uw carrière ook niet stil? Dan bent u misschien op zoek naar een gastouder in de omgeving van Franeker. Laat Gastouderbureau Krokodilletje u verder helpen! Binnen ons netwerk hebben wij een ruim aanbod aan gastouders. Natuurlijk gaat u niet over één dag glad ijs. Daarom begeleiden wij u graag in het maken van de juiste keuze. Vangt u liever zelf kinderen op? Vul dan snel ons inschrijfformulier voor gastouders in! Dan nemen wij binnenkort contact met u op.
 

Vind nu uw gastouder in Franeker!

Het is maandagochtend. Voordat de werkweek weer begint, zet u uw kinderen af bij een levendige woning. Lekker dicht bij huis. Met Gastouderbureau Krokodilletje vindt u gegarandeerd de ideale gastouder voor uw kroost. Schrijf u vandaag nog in via ons inschrijfformulier! Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via 085 – 04 71 009 of info@krokodilletje.nl. Vinden wij een match? Dan laat u uw kinderen straks met een gerust hart achter bij een geschikte gastouder in Franeker.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.