Gastouder Enschede

Gastouderopvang in Enschede

Bent u op zoek naar een gastouder in Enschede? Gastouderbureau Krokodilletje beschikt over ruim 1500 ingeschreven gastouders in heel Nederland. Wij staan voor een kleinschalige opvang met veel persoonlijke aandacht voor uw kind. Op onze website ontdekt u makkelijk welke gastouder in Enschede voor u beschikbaar is. U kunt uw kind naar een vertrouwde, kleinschalige en persoonlijke opvang brengen bij u in de buurt. De huiselijke sfeer zorgt voor een vertrouwde en langdurige opvang relatie. Kortom, voor een gastouder in Enschede kiest u voor Gastouderbureau Krokodilletje!

Hoe werkt een gastouderbureau?

Veel ouders kiezen voor een vaste gastouder in Enschede omdat uw kind elke dag hetzelfde vertrouwde gezicht ziet. Daarnaast maakt u samen met de gastouder goede afspraken over de wensen die u over de opvang hebt. De kracht van onze gastouders is dat ze pedagogisch en professioneel onderlegd zijn. Bovendien is er de mogelijkheid om de gastouder in Enschede de opvang in uw eigen huis te laten doen. Zo blijft uw kind in zijn eigen vertrouwde omgeving. Het is ook mogelijk uw kind bij de gastouder te brengen. Deze mogelijkheden kunnen bespreken worden met de gastouder. Uw wensen en de wensen van uw kind staan hierin centraal.

Gastouder in Enschede worden

Bent u woonachtig in Enschede en wil u graag gastouder worden? Ontdek op onze website of gastouder in Enschede worden bij u past. Omdat een gastouder een verantwoordelijke taak heeft, dient u wel aan bepaalde eisen te voldoen. Hierbij moet u denken aan het inschrijven bij het LRKP, een Verklaring Omtrent Gedrag en meer. Bij het aanvragen van uw VOG kunt u contact met ons opnemen. Als alles geregeld is kunt u worden ingezet als gastouder in Enschede.

Gastouder Enschede

Wilt u graag eens in gesprek om een gastouder in Enschede te zoeken voor uw kinderen? Of heeft u zelf ambitie om gastouder te worden? U kunt ons bellen via: 085 – 04 71 009. Je vragen over een gastouder in Enschede mailen kan via: info@krokodilletje.nl.

Zoek hier een geschikte gastouder!

 

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.