Gastouder Eindhoven

Op zoek naar een gastouder in Eindhoven?

Enthousiast springen uw kinderen in de armen van hun gastouder in Eindhoven. Een aai over de bol. Een kus op de wang. Een betere oppas kunt u zich niet wensen. En dat allemaal dankzij Gastouderbureau Krokodilletje. Want met hun hulp heeft u nu de ideale oppas voor uw kroost gevonden. Schrijf u vandaag nog bij ons in!

Een voordelige keuze

Kinderen. Ze geven ontzettend veel liefde, maar kosten ook het nodige geld. Geld waarvoor u wekelijks vroeg uit de veren moet. Bent u op zoek naar een goedkope oplossing voor de opvang van uw kroost? Kies dan voor een gastouder uit Eindhoven. In vergelijking met de BSO scheelt dit vaak tot wel duizenden euro’s per jaar. U betaalt namelijk alleen voor de uren die u gebruikt. En dat voor nog geen €5 per uur! Dus overweegt u een gastouderbureau nabij het mooie Eindhoven in te schakelen? Om de prijs hoeft u het niet te laten!

Zorg voor kwaliteit

Bij Gastouderbureau Krokodilletje vinden wij kwaliteit ontzettend belangrijk. Daarom stellen wij vele eisen aan de gastouders uit ons netwerk. Ze moeten in het bezit zijn van één van de verplichte diploma’s, een EHBO-certificaat en een VOG. Daarnaast vindt er regelmatig een evaluatie plaats en zijn bij- en nascholingen aan de orde van de dag. Zo kan uw gastouder uit Eindhoven verschillende cursussen bij ons volgen. Denk aan de online cursus EHBO voor Gastouders.

Uw kind bij Gastouderbureau Krokodilletje

Veiligheid en vertrouwen. Dat zijn de twee toverwoorden van een goede gastouder uit Eindhoven. Als tussenpersoon proberen wij die voor u en uw kinderen te realiseren. Dit doen wij in de eerste plaats door hoge eisen aan onze gastouders te stellen. Maar ook door op zoek te gaan naar een ideale match tussen gast- en vraagouder. Dit doen wij in heel Nederland. Zo kunnen wij ook als gastouderbureau in Eindhoven actief zijn. Toch zijn bij ons de lijntjes kort en onze medewerkers persoonlijk betrokken. Wel zo fijn!

Vind een passende gastouder in Eindhoven!

Een veilige haven voor uw kind. Dat wil toch iedereen? Schakel daarom vandaag nog de hulp van Gastouderbureau Krokodilletje in! Bent u op zoek naar een gastouder uit Eindhoven? Vul dan direct ons inschrijfformulier in. Ook helpen wij u graag met mogelijke vragen. Bel hiervoor naar 085 – 04 71 009 of gebruik ons contactformulier. Een bericht naar info@krokodilletje.nl kan natuurlijk ook. Staat er binnenkort een passende gastouder bij u in Eindhoven op de stoep?

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.