Gastouder Dokkum

Bent u op zoek naar een gastouder in Dokkum? Gastouderbureau Krokodilletje is het netwerk van gastouders in een vertrouwde en kleine omgeving. Persoonlijke aandacht voor elk kind staat bij ons op nummer één. Op zoek naar een gastouder die uw kind in eigen huis opvangt? Of wilt u liever uw kind laten opvangen bij de gastouder thuis? Gastouderbureau Krokodilletje biedt volop mogelijkheden in Dokkum.

Gastouderopvang heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van kinderopvang. Het is namelijk kleinschaliger. De gastouder speelt hierdoor een belangrijke rol in de ontwikkeling van uw kind. Door de kleinschaligheid gaat uw kind niet onder in de drukte. Uw kind kan hierdoor werken aan zijn/haar sociale vaardigheden. Ook ziet uw kind iedere dag hetzelfde vertrouwde gezicht. Dit alles in een vertrouwelijke huiselijke omgeving.

U kiest!

De eerste keus is om uw kind bij een gastouder in Dokkum te laten opvangen. Ook zijn er gastouders die uw kind in uw eigen huis opvangen. Hoe gaan wij op zoek naar de perfecte gastouder voor u? Aan de hand van uw eigen wensen en behoeften. Uiteindelijk kiest u de persoon die het best bij u omgeving aansluit. Uw kind in en rondom Dokkum opvangen in een vertrouwde omgeving; dat is ons belangrijkste uitgangspunt.

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel! Wij werken alleen met gastouders die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Ook krijgen de gastouders uit Dokkum regelmatig bijscholing. Hoe zorgt gastouderbureau Krokodilletje ervoor dat iedereen zich thuis voelt? Door goede informatievoorziening en een klantgerichte werkwijze. De kleurstelling en de denkwijze van Krokodilletje is groen. Zo werken wij mee aan een betere wereld voor onze kinderen.

Op zoek naar een gastouder in Dokkum?

Bent u op zoek naar een gastouder in Dokkum? Onze gastouders staan voor u klaar als het de opvang van uw kind betreft. Vertrouwen en de persoonlijke ontwikkeling van uw kind is onze hoogste prioriteit. Wilt u met ons in contact komen? Mail naar info@krokodilletje.nl. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via 085 – 04 71 009. Samen gaan we op zoek naar een gastouder in Dokkum!

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.