Gastouder Den Bosch

Gastouderopvang in Den Bosch

Gastouderbureau Krokodilletje vindt een gastouder in Den Bosch voor u. Wij zijn bemiddelaar tussen gastouder en ouder. Veel werkende ouders maken gebruiken van gastouderopvang. Door een gastouder in te schakelen kunt u tijd en geld besparen. Meer weten over het inschakelen van een gastouder?

Wat doet Krokodilletje voor u?

Krokodilletje ontzorgt u in de zoektocht naar een geschikte gastouder in Den Bosch. Het hoofddoel van Krokodilletje is namelijk een geschikte gastouder in Den Bosch te vinden op zeer korte termijn. Een bemiddelingsmedewerker van Krokodilletje ondersteunt, begeleidt en helpt u met de financiële afhandeling. Wij vinden het belangrijk dat u advies op maat krijgt en dat de begeleiding persoonlijk is. De bemiddelingsmedewerker is dan ook helemaal op de hoogte van uw situatie.

Krokodilletje is groen

Onze bedrijfskleuren en onze denkwijze zijn groen. Krokodilletje wil kinderen in een veilige en groene omgeving in Den Bosch laten opvangen door gastouders. Natuurlijk moet Krokodilletje zelf het goede voorbeeld geven! Onze bedrijfsauto’s hebben allemaal energielabel A of B. Ons bedrijfspand functioneert op 100% groene stroom. Wij versturen zo min mogelijk brieven en zullen u zo veel mogelijk contacten per mail!

Wilt u gastouder worden in Den Bosch?

Gastouder worden in Den Bosch? Dit is een verantwoordelijke taak. U zult de veiligheid van de kinderen moeten kunnen waarborgen. Daarnaast is het belangrijk een afwisselend dagprogramma voor te schotelen aan de kinderen. Het werk als gastouder in Den Bosch is goed te combineren met uw eigen gezin, hobby’s en sportactiviteiten of andere bezigheden. U kunt de werktijden in overleg afstemmen. Meer weten of wilt u zich inschrijven als gastouder in Den Bosch?

De pluspunten van gastouderopvang

Gastouderopvang in Den Bosch is vele malen persoonlijker dan kinderdagopvang. Bij Krokodilletje hebben we een maximum van 6 kinderen per gastouder afgesproken. Kinderen kunnen in een veilige omgeving spelen, knutselen en ontdekken. Daarnaast scheelt een gastouder in de kosten in vergelijking met een kinderdagverblijf of BSO. U betaalt bij Krokodilletje op uurbasis en dus niet per dagdeel. Een gastouder in Den Bosch vindt u bij gastouderbureau Krokodilletje!

Contact

Op zoek naar een gastouder in Den Bosch of omgeving? Wilt u meer informatie over hoe u zich moet inschrijven als ouder of gastouder? Neem dan telefonisch contact met ons op: 085-0471009. Met vragen over gastouderopvang in Den Bosch kunt u ook vrijblijvend mailen naar: info@krokodilletje.nl.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.