Gastouder Breda

Bent u op zoek naar een gastouder in de regio Breda? Zoek dan niet verder! Wanneer u zich bevindt in een drukke periode van uw leven moet u soms even gas terug nemen. Krokodilletje zoekt een geschikte gastouder zodat u met uw partner er even op uit kan. Geniet van een onbezorgd weekendje weg terwijl de kids even vertoeven in een andere, veilige en verantwoorde omgeving waar ze het naar hun zin hebben.

Krokodilletje helpt u bij het vinden van een geschikte gastouder in Breda. Krokodilletje ontzorgt u van A tot Z. Wij staan voor kwaliteit en service tegenover voordelige tarieven. Het is belangrijk om onze kinderen op te laten groeien in een schoon milieu. Wij voeren dit door in onze gehele bedrijfsvoering. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de gastouders ook oog hebben voor het milieu.

Voordelen gastouderopvang

Bij een gastouder is uw kind geen nummer maar iemand die persoonlijke aandacht krijgt van een professioneel, geschoolde gastouder. U maakt samen met de gekozen gastouder afspraken over de begeleiding van uw kind. Uw kind krijgt elke dag een ander actief programma voorgeschoteld waar ontdekken, spelen en delen de kernwoorden van zijn. Uw kind krijgt gezond te eten in een veilige, hygiënische omgeving. Gastouders van Krokodilletje zijn flexibel inzetbaar tijdens het weekend en ‘s nachts. Zelfs wanneer uw kind ziek is kunt u een beroep doen op een gastouder. Hierdoor hoeft u geen vrij te nemen van uw werk. Geniet ook van de voordelen van een gastouder in Breda!

Gastouder worden in Breda of omstreken?

Met meer dan 1500 gastouders verspreid over heel Nederland beschikt gastouderbureau Krokodilletje over een groot bestand. Vindt u het leuk om voor kinderen te zorgen en ze een onvergetelijke tijd te bezorgen? Wellicht bent u een gastouder in de dop! Het is van groot belang dat de kinderen terecht komen in een veilige omgeving bij verantwoorde gastouders in Breda. Daarom hebben we een aantal eisen gesteld aan gastouders.

 

U kunt werk, gezin, hobby’s en sport prima combineren met het gastouderschap. Daarnaast bieden wij vanuit Krokodilletje begeleiding aan de gastouders zodat de opvang van goede kwaliteit is. Krokodilletje biedt u de mogelijkheid om u in te schrijven om gastouder te worden.

Wat zijn de kosten voor een gastouder in Breda?

Het lukt u niet om tijdig een geschikte oppas te regelen. Dan is het fijn om een goedkope oplossing achter de hand te hebben. Gastouderbureau Krokodilletje helpt u met het zoeken naar een geschikte gastouder in Breda en omstreken. De bureaukosten zijn slechts 49,95 euro per maand. Wanneer u een gastouder hebt gekozen is het aan u om het tarief te bepalen. Wij adviseren om 5 euro per uur aan te houden. Wanneer u overtuigd bent, schrijf u dan in om zo op korte termijn al gebruik te maken van onze gastouders in Breda of omstreken.

Zoek hier een geschikte gastouder!

Inloggen op uw account bij Gastouderbureau Krokodilletje

Heeft u een profiel op onze drukbezochte opvangmarkt en wilt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel? Kiest u dan de laatste optie. Voor het registeren of controleren van uw uren kiest u één van de twee bovenste opties.